Melyik játéktárolót ajánlanátok inkább, tapasztalat esetleg, kép mellékelve?
Most szeretnék beruházni egy játéktárolóra a 2 és fél éves fiamnak, ráadásul most jön a pici is. A kettő linkelt tároló közül a kicsit döntött vagy a magasabban álló fiókos jobb? Néztem ikeásat is, de nekem azok egyáltalán nem tetszenek és drága is nagyon.
1: [link]
2: [link]
Szerintem gyerekszobába szebb a színes, nem feltétlenül az agyoncicomázott, de ami vidámabb. Az ikeásat meg nappaliba tudom elképzelni, főleg mert fehér az oldala és úgy meg nagyon lehangoló, legalábbis én utálom a fehéret, főleg ha még a fal is fehér.
Arra gondoltam, hogyha döntött akkor jobban belelát és könnyebben visszateszi és kiveszi onnan, viszont az igaz, hogy rendezettebbnek tűnik.
Kicsi mellé műanyagot ne.
Felborítja rámászik ösdzetörik és vág.
Én már nem veszek műanyagot. Pillanatok alatt rámászott, ráült, de persze lefordult róla
A sima tároló, ami nem kifejezetten játékoknak van, hanem hasonlóan néz ki, mint mondjuk a lépcsős, csak kicsit nagyobb nem esztétikusabb? Mármint úgy értem hogy az alábbiba lehetne szép kosarakat tenni, nem azokat a csúnya műanyag biliket, vagy lavórt. Legalábbis úgy néznek ki, ami miatt nekem nem tetszik annyira. Mondjuk lehet praktikusabb.
Kallax, nekunk ilyen van a nappaliban tele jatekokkal es meglepoen sok fer ezekbe a dobozokba, kifejezetten nagyok.
Kulfoldi videokon be is vonjak ezeket a dobozokat valamilyen anyaggal es igy valtozatos lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!