Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaszoba, gyerekszoba » A pelenkazo lapra kulon kell...

A pelenkazo lapra kulon kell tenni valamit hogy ne legyen hideg a babanak?

Figyelt kérdés

Meg terhes vagyok

En ugytudom kell ra legalabb egy textilpelus mert hideg..

Van olyan anyuka aki azt mondta ne rakjak ra mert nemkell meg akkor minek azok a szep mintak rajta ha ugyse latszik:..

Hat engem a mintak nem erdekelnek az annal inkabb h a babam ne fazzon majd meg.

Egyebkent van pelenkazo alatetem is (eldobhato) ezt vagy textilpelust hasznaltok ala ha egyaltalan hasznaltok? Koszi

2021. jún. 12. 16:42
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
78%
Én azért rakok alá, mert gyorsan beiuzad a háta a műanyagon.
2021. jún. 12. 18:51
 12/19 anonim ***** válasza:
Ha esetleg meztelenül pelenkáztam, akkor tettem alá textilpelenkát, egyébként nem szükséges.
2021. jún. 12. 18:56
 13/19 anonim ***** válasza:
57%
6 vagyok bölcsődei gondozónő, hát én rakok ott is alá mint ahogy a kérdező is mondta van, hogy meztelenűl is rá kell tenni, 2 éves elmúlt a fiam,és még mindig rakok alá igaz ritkán használjuk.
2021. jún. 12. 19:04
 14/19 anonim ***** válasza:
Én IKEAs pelenkázót vettem, és ahhoz van ilyen műanyag párnás de kemény alátét, amire kapható mosható huzat. Tehát ha összekeni is valamivel, könnyű tisztítani, de mégse csak egy hideg bútorlapra teszed rá. Ezekből is lehet kapni máshol mintásat, de célnak az ikeas is tökéletesen megfelelő szerintem, és nem is drága.
2021. jún. 12. 20:09
 15/19 anonim ***** válasza:
55%
Lehet rá kapni külön ráhúzható, gumis, pihepuha textil huzatot, mi azt használjuk. Erre rakok egy textilpelust, hogy ne legyen koszos olyan gyorsan a huzat ha úgy alakul.
2021. jún. 12. 21:35
 16/19 anonim ***** válasza:
55%

[link]

#15 vagyok, ilyenünk van.

2021. jún. 12. 21:39
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem szoktam semmit tenni alá. A mi pelenkázó lapunk vízálló. Le kell csak törölni ha kakis lesz, szóval én az eldobhatót is feleslegesnek tartom.
2021. jún. 12. 21:54
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

"pl nyakik fossa magat es olyankor nyilvan atoltozteti az ember...."

Na pont olyankor teljesen felesleges alá bármi is, mert azonnal szaros lesz, amint ráteszed és a pelenkázás közepén veheted is ki alóla, pont mikor meztelen, mert különben az új pelust, új ruhát se tudod rá adni összekenés nélkül... 🙈

Ilyenkor praktikus csak igazán, hogy letörölhető.

De majd meglátod.

2021. jún. 13. 01:40
 19/19 anonim ***** válasza:
79%
Az elején nem tettem, de aztán rájöttem ha éjjel át kell pelenkázni, totál felébred amikor csupaszon kerül a pelenkázóra. Amikor textilpelus van rajta, akkor nem élénkült fel, simán visszaaludt, gondolom kellemesebb így. A másik amiért jó volt rajta a pelus, hogy gyakran pisil a pelenkázón pelenkázás közben, ez rögtön felszívja, amúgy volt, hogy akkora lett a tócsa hogy a nyakáig állt a pisi.
2021. jún. 13. 07:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!