Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaszoba, gyerekszoba » Mennyire egészséges két...

Mennyire egészséges két gyermeknek egy közös gyerekszoba?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Jelenleg a házunkban van egy 25 négyzetméteres szoba, egy nappali és egy kisebb gyerekszoba. Jelenleg egy 1.5 éves kislányunk van és szeretnénk tesót. Jelen pillanatban a legnagyobb szoba a mi hálószobánk, gardróbnak kombinálva, a kicsi szoba pedig a lányunké. Szeretnénk még egy tesót de külön szobát nem tudunk biztosítani neki, remélhetőleg mire oda nőnének addigra lenne annyi pénzünk, hogy hozzáépítsünk még a házhoz. A férjemmel nem szeretnénk a nappaliba kivonulni, mert a fürdőszobába, ebédlőbe és a szobákba is innen lehet bemenni. Arra gondoltunk, hogy a nagy szobából csinálnánk nekik gyerekszobát, mi pedig mennénk a kicsibe, az hálószobák bőven elég. Szerintetek hány éves korukig lehetnének egy szobában? Ha a tesó is lány lenne akkor gondolom később lenne ebből probléma, de ha fiú?

Köszönöm a válaszokat! :)

2021. ápr. 12. 10:51
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
76%
Látom aki szeretett a testvérével egy szobában lenni, az le van pontozva. Én is szerettem, 12 éves korunkig egy szobában aludtam a 7 évvel fiatalabb húgommal, hiába volt külön szoba. Utána persze már nem működött volna, de mi addig jól megvoltunk.
2021. ápr. 12. 16:04
 22/23 anonim ***** válasza:
62%
#15 vagyok, mikor már mindketten egyetemisták voltunk és csak hétvégente jártunk haza, újra elkezdtünk egy szobában, SŐT egy ágyban aludni, hiába volt külön szobánk. egy ideig egyetem alatt is egy szobában éltünk. jó testvérek vagyunk, mi döntöttünk így, mert így jó volt nekünk.
2021. ápr. 12. 16:53
 23/23 anonim ***** válasza:
64%
Es ha a 25 nm-es szobát feleznétek el???
2021. ápr. 12. 20:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!