Mi a véleményetek az ilyen fajta nagyméretű játszószőnyegről?
Nem tudom eldönteni, hogy ilyet vegyek majd vagy a puzzle habtapit.
Ha a puzzel fajta lenne akkor abból olyat vennék, ami csak sima lapokból áll, tehát nincsenek még plusszban számok, betűk meg egyéb alakzatok benne. Nővéreknek betűs volt és a gyerekek egy idő után szana szét szedték és egy rémálom volt állandóan visszapakolászni a darabokat. Azért is gondoltam olyasmi játszó szőnyegre amit belinkeltem, mert egyszerűbb összepakolni, ha takarítok, meg nem tudja a gyerek atomjaira szedni. Tapasztalatokra lennék kiváncsi, hogy tényleg praktikusabb-e?
Praktikusabb ez, amit linkeltél.
A másik (mi tipi-tapi szőnyegnek hívjuk) könnyen megnyomódik. Ráteszel egy széket, ráülsz 5 percre, és ÖRÖKRE ott marad a 4 lábának a benyomódása.
Ha gyűrödik, csúszik, zavarhatja a mozgásfejlődést.
Másik, szerintem ezeken nem lehet játszani, még a ritkább mintás a linkeltek közül elmegy, szép is, de némelyik olyan harsány, hogy nekem kiégne az agyam, ha azon kellene mondjuk színes kockát èpíteni.
A habtapi elvileg jobb de tényleg szétszedik.
Szóval nálunk nincs, egy rendes visszafogott szőnyeg van, még csak nem is gyerekeknek szànt. Az első hetekben letettem rá egy pokrócot a picinek, de most már azt se (2,5 hónapos).
Csak gyakran kell porszívózni és nyilván nem rámenni cipővel vagy ilyesmi.
Én 3 ezerért vettem ilyet 😂😂
Akkor jó ha már "nagyobb" a gyerek. Kicsinek is elnézegette, de valóban csúszós ahhoz, hogy tudjon rajta kúszni, mászni. Mkst 1,5 éves. Nézi, mutogatja a mintát, játszik rajta. Strandra is vittük. Azóta kettő van. 1 kintre 1bentre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!