Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaszoba, gyerekszoba » Vennetek hasznaltan ilyen...

Vennetek hasznaltan ilyen hintat ugy, hogy az anyuka nem tud adni rola garanciapapirt mar?

Figyelt kérdés

[link]

60 ert arulja az ujszulott betettel egyutt, megkimelt, akar az uj, de garancia nincs ra. Holnap meg is tudnank nezni, venni. Nagyon akartam egy ilyen hintat, hasznosnak gondolom a ringazast benne, de kiderult, hogy nincs meg a blokk, pedig egy eves sincs a kisfia, szoval elbizonytalanodtam hogy megeri vajon igy :(

2020. aug. 6. 12:08
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
66%

Nõlj velem hintaszéket javasolnék, ha mindnképpen ilyen hintàzós/rezgõs széket szeretnél, ha màr hintaszékben gondolkozol.

Most 2 éves a fiam. Imàdja, napközben õ maga ül bele. Meg még bele is lehet kötni, amìg pl felmosok, vagy bàrmi veszélyeset csinàlok.

( A jàrókàból kifordulna màr, ìgy azt, màr elraktuk.)

A konhyhàba nem jött be nàlunk a pihenõszék.

Oda vettünk egy 3 fokozatban döntehtõ és 3 magassàgban àllìthatò etetõszéket.

Abból jobb volt figyelnie, amìg nem tudott benne ülni elfeküdt benne, még volt,, hogy el is szundìtott benne, amìg elmosogattam.

Kaptunk hintàt ajàndékba. De nekünk, nem vàlt be. Nem szerette, én meg nem éreztem benne biztonsàgban.

Amikor màr ülni tudott, inkàbb vettünk neki babahintàt, azt nagyon szerette/ szereti. Kint is bent is hasznàltuk/hasznàljuk.

2020. aug. 6. 13:02
 12/17 anonim ***** válasza:
44%
9 és ugyan miért tilos? De nekem mindegy amúgy. Bárki elaltathatja bármi másban is. Hanyatt van bekötve benne, nem tud megfordulni és végig vele vagyok egy szobában.
2020. aug. 6. 13:07
 13/17 A kérdező kommentje:
Na ezaz, hogy az Adamo melle nagy figyelem kell es nem is mozgathato szobarol szobara... Viszont biztos az is jo dolog,de en ilyesmit gondoltam venni, amiben hatha elnezelodne kicsit.. Ha mar csak 15-20 percig, mig osszedobok valamit a konyhaban.. De ezt elore ugy sem tudni, hogy mit fog szeretni. Azert meg egy mei tai hordozo kendot is szeretnek venni. Anyosom anno megoldotta, mikor mar par honapos volt a ferjem egy nagy szennyes kosarban jatszott a dodrasz szalonban, majd ott is aludt el, mert anyosomnak dolgoznia kellett sokat. O elvolt szepen, de nem biztos, hogy a babank is ilyen nyugodt lesz :D
2020. aug. 6. 13:19
 14/17 A kérdező kommentje:
Amugy most jottem ra, hogy az Adamot nem tudjuk felfurni sem, az egesz lakasban gipszkartonos allmennyezet van, spot lampakkal... Az allvany meg haat..sok helyet foglal es draga is :/
2020. aug. 6. 16:13
 15/17 anonim ***** válasza:
80%

Te tudod. 20-ért is van hinta állvány, nem csak a saját állvánnyal kompatibilis.

Ez a bugyis övű hinta nem egészséges és kb. csak 3 hónapos korig biztonságos. Pont mint a pihenőszékek. Gátolja a mozgásfejlődést is.

2020. aug. 6. 16:28
 16/17 A kérdező kommentje:
Nem csak azzal? Mert ami hozza van az 30 ezer folott van...
2020. aug. 6. 17:19
 17/17 A kérdező kommentje:
Nem ugrok meg bele, nem veszek egyelore semmifele hintat, ugy dontottem.. meg at kell tanulmanyoznom, de az Adamo a fejlesztes miatt nagyon szimpatikus, olvastam rola, csakhat nem a mi lakasunkkal kompatibilis 😔
2020. aug. 6. 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!