Vennetek hasznaltan ilyen hintat ugy, hogy az anyuka nem tud adni rola garanciapapirt mar?
60 ert arulja az ujszulott betettel egyutt, megkimelt, akar az uj, de garancia nincs ra. Holnap meg is tudnank nezni, venni. Nagyon akartam egy ilyen hintat, hasznosnak gondolom a ringazast benne, de kiderult, hogy nincs meg a blokk, pedig egy eves sincs a kisfia, szoval elbizonytalanodtam hogy megeri vajon igy :(
Nõlj velem hintaszéket javasolnék, ha mindnképpen ilyen hintàzós/rezgõs széket szeretnél, ha màr hintaszékben gondolkozol.
Most 2 éves a fiam. Imàdja, napközben õ maga ül bele. Meg még bele is lehet kötni, amìg pl felmosok, vagy bàrmi veszélyeset csinàlok.
( A jàrókàból kifordulna màr, ìgy azt, màr elraktuk.)
A konhyhàba nem jött be nàlunk a pihenõszék.
Oda vettünk egy 3 fokozatban döntehtõ és 3 magassàgban àllìthatò etetõszéket.
Abból jobb volt figyelnie, amìg nem tudott benne ülni elfeküdt benne, még volt,, hogy el is szundìtott benne, amìg elmosogattam.
Kaptunk hintàt ajàndékba. De nekünk, nem vàlt be. Nem szerette, én meg nem éreztem benne biztonsàgban.
Amikor màr ülni tudott, inkàbb vettünk neki babahintàt, azt nagyon szerette/ szereti. Kint is bent is hasznàltuk/hasznàljuk.
Te tudod. 20-ért is van hinta állvány, nem csak a saját állvánnyal kompatibilis.
Ez a bugyis övű hinta nem egészséges és kb. csak 3 hónapos korig biztonságos. Pont mint a pihenőszékek. Gátolja a mozgásfejlődést is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!