Melyik babakocsi színe jobb egy kislánynak?
(fancy pink e-rose gold vázzal)
Vagy
(spring bossom light szintén e-rose gold vázzal)
Előre is köszönöm a válaszokat.
Hát kíváncsi leszek, hogy megmarad benne a gyerek, ha már ennyit költesz rá.
Mi használtan vettük ilyesmit, és hálát adok az égnek, mert 5 percet ült meg benne összesen :D
Inkább hordozókendőben van.
Miért baj ez?
Az én gyerekem, az én döntésem!
Igen utolsó van, ilyen babakocsink van nekünk is és a legjobban elköltött fél millió forint volt mert ez a kocsi az utolsó fillérig megéri. Szerintem egy komplett bölcsis csoportnyi gyerek tudná használni mielőtt nyugdíjazni kéne, nagyon magas minőség és képzeld, szerintem a babakelengyénk egyik LEGHASZNOSABB eleme volt ez a babakocsi ami soha semmilyen bosszúságot nem okozott csak örömöt és elégedettséget mindennap a 2,5 év alatt ameddig intenzíven használtuk + fogjuk a kistesóval.
Azt viszont nem értem, hogy aki megengedheti magának ezt a babakocsit az hogy lehet életképtelen, hogy szavazást indítson idegen emberek között, hogy milyen színű babakocsit vegyen. Egy tehetős személyből valahogy kinézné az ember azt, hogy egy ilyet (is) egyedül képes legyen eldönteni. 🙄
Köszönöm a KEDVES és normális válaszokat!🙏
(mint, pl. 27-es, 28.-as)🙂😊.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!