Milyen üzletet ajánlatok bababútorok beszerzéséhez?
Még csak júliusra várható a kislányunk, szóval nem igazán gondoltam aggódni a kérdésen, csakhogy holnaptól a legkézenfekvőbb lehetőség (IKEA) határozatlan időre bezár, és így kicsit tanácstalan vagyok, hogy mégis hol tudnék ilyen ár-érték arányú bababútorokat beszerezni. Nem holnap terveztem bevásárolni, szóval ki tudja, még májusig mondjuk, hogy alakulnak a dolgok, de azért érdekelnének alternatívák, ha esetleg úgy alakulna. Főleg, ha a legtöbb hasonló áruház is követi a példáját, és ugyanúgy nem lehet majd online rendelni.
Egyáltalán mik azok a bababútorok, amik feltétlenül szükségesek? Én nem terveztem sok mindent venni, kiságy, pelenkázóasztal (amiben van kis fiókos rész is a ruhácskáknak, hogy ne kelljen külön szekrényt is venni), és így kábé ennyi. Van még ezen kívül bármi más, amit szükségesnek tartanátok?
Köszönet előre is.
Pedig hasonló ár-érték arány nincs nagyon máshol.. Max jófogás.
Mi sok bútort vettünk jófogáson, sokszor kifogtunk alighasználtat.
Bababútorból mi ezeket vettük:
- Állítható magasságú babaágy (Ikea legolcsóbb)
- pelenkázó (Ikea legolcsóbb)
- egy karos szék amit etetésnél használtam
- egy 3 fiókos komód
- konnektoros lágy fény (Tesco - fényérzékelős fajta)
Ennyi. Semmi más. A ruhák elfértek a komódban, a babaápolós cuccok, pelenka a pelenkázó alsó tálcáján.
Nekem nagyon bevált és mindenkinek ajánlom a www.bababoltolcso.hu-t. 14-én (péntek éjszaka) adtam le a rendelést és 18-án reggel már minden itt volt. A telefonos ügyfélszolgálat valami tünemény.
2,5 éve a kisfiamnak vettük a Bonanza szettből állószekrényt, pelenkázót, 140x70-es kiságyat, illetve matracot, matracvédő lepedőt, sima lepedőket és nagyon elégedettek vagyunk vele. Most a kistesónak rendeltünk még egy ugyanolyan kiságyat matraccal, lepedőkkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!