Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaszoba, gyerekszoba » Milyen üzletet ajánlatok...

Milyen üzletet ajánlatok bababútorok beszerzéséhez?

Figyelt kérdés

Még csak júliusra várható a kislányunk, szóval nem igazán gondoltam aggódni a kérdésen, csakhogy holnaptól a legkézenfekvőbb lehetőség (IKEA) határozatlan időre bezár, és így kicsit tanácstalan vagyok, hogy mégis hol tudnék ilyen ár-érték arányú bababútorokat beszerezni. Nem holnap terveztem bevásárolni, szóval ki tudja, még májusig mondjuk, hogy alakulnak a dolgok, de azért érdekelnének alternatívák, ha esetleg úgy alakulna. Főleg, ha a legtöbb hasonló áruház is követi a példáját, és ugyanúgy nem lehet majd online rendelni.

Egyáltalán mik azok a bababútorok, amik feltétlenül szükségesek? Én nem terveztem sok mindent venni, kiságy, pelenkázóasztal (amiben van kis fiókos rész is a ruhácskáknak, hogy ne kelljen külön szekrényt is venni), és így kábé ennyi. Van még ezen kívül bármi más, amit szükségesnek tartanátok?

Köszönet előre is.

2020. márc. 20. 15:13
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Pedig hasonló ár-érték arány nincs nagyon máshol.. Max jófogás.

Mi sok bútort vettünk jófogáson, sokszor kifogtunk alighasználtat.

Bababútorból mi ezeket vettük:

- Állítható magasságú babaágy (Ikea legolcsóbb)

- pelenkázó (Ikea legolcsóbb)

- egy karos szék amit etetésnél használtam

- egy 3 fiókos komód

- konnektoros lágy fény (Tesco - fényérzékelős fajta)

Ennyi. Semmi más. A ruhák elfértek a komódban, a babaápolós cuccok, pelenka a pelenkázó alsó tálcáján.

2020. márc. 20. 15:19
 2/6 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon bevált és mindenkinek ajánlom a www.bababoltolcso.hu-t. 14-én (péntek éjszaka) adtam le a rendelést és 18-án reggel már minden itt volt. A telefonos ügyfélszolgálat valami tünemény.

2,5 éve a kisfiamnak vettük a Bonanza szettből állószekrényt, pelenkázót, 140x70-es kiságyat, illetve matracot, matracvédő lepedőt, sima lepedőket és nagyon elégedettek vagyunk vele. Most a kistesónak rendeltünk még egy ugyanolyan kiságyat matraccal, lepedőkkel.

2020. márc. 20. 15:31
 3/6 anonim ***** válasza:
Mi csak kiságyat vettünk. A pelenkázó egy meglévő komódunk teteje lett, a szekrényük meg hát egy rendes szekrény. Mondjuk mi antikban nyomjuk :) És most lassan 10 év eltelt és még mindig megfelel, mint szekrény és komód, csak már könyvek van a tetején és nagyobb ruhák is elférnek a fiókban. Jófogáson egyébként annyiért kapsz tömör fát, amennyiért az Ikeában vagy máshol valami lamináltat, ami fél év múlva már ugyanolyannak néz ki, mintha használtan vetted volna. Ha dúl benned a kreativitás, felújítani is lehet, sokféle bababarát festéket árulnak, ami rád sem veszélyes.
2020. márc. 20. 18:16
 4/6 anonim ***** válasza:
Rendelni továbbra is lehet majd az IKEA-ból, kiságyat is és át lehet venni Budaörsön vagy Soroksáron.
2020. márc. 20. 18:36
 5/6 khniki ***** válasza:
Mindent használtan vettünk. Tök fölösleges újakra beruházni dupla meg háromszoros áron, miközben max 2 évig használja őket. Az ifjúsági ággyá alakítható kiságy kivétel,de mi azt is használtan vettük. Minden kiváló állapotú, nagyon meg vagyunk elégedve. Marketplace a legjobb.
2020. márc. 23. 18:48
 6/6 anonim ***** válasza:
Az IKEA továbbra is szállít házhoz, vagy át lehet venni két üzletükben a csomagautomatában. Esetleg a Faktum bútorok is szépek, picit drágábbak talán. Vagy használtan is nézelődtünk, Marketplace-n.
2020. márc. 25. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!