Pelenkázó feltét komódra, hogy rögzíted a komódot a falhoz?
Figyelt kérdés
Vannak ezek a pelenkázó toldalékok, pl ikeában, brendonban kapható komódokra. Ott ez a toldalékhátrafele túlnyúlik a komódon kb 15 centire. Tehát annyival távolabb kerül maga a komód a faltól. De így akkor hogy lehet a komódot a falhoz fúrni? Nem rögzíteni meg nagyon veszélyes főleg ha van 3 éves tesó...2020. jan. 12. 11:20
1/4 anonim válasza:
3 éves miatt rögzíteni??
A kicsi miatt még érteném, de a nagyobbnak annyi esze már kellene lennie...
2/4 anonim válasza:
Az akkora nagy a feltéttel együtt, hogy egy 3 éves meg sem tudja mozdítani. Még én se! Nekünk is olyan van. Az nem borul fel, nem borulékony.
A sima komód nálunk is a falhoz van fúrva. De a pelenkázós nincs.
Csak a feltét van rácsavarozva a komódra.
3/4 babyboom567 válasza:
4/4 A kérdező kommentje:
Bármiyen korosztály magára ránthatja a szekrényt. Én pl kb 8 évesen borítottam magamra a szekrénysort, pedig az is tele volt pakolva cuccal, és nehéz volt. Az hogy legyen annyi esze 3 évesen, hát enyhén szólva tulzó elvárás, nem lehet erre hagyatkozni.
Utolsónak köszönöm a linket, jónak tűnik :-)
2020. jan. 12. 20:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!