Pocak párna (pocak láma) miért jó?
Sok helyen láttam már pocak párnát.. De én valahogy, nem látom értelmét. Sőt. Nem is tartom egyáltalán hasznosnak hacsak a baba egészségügyi állapota meg nem követeli.. Én gondolkodom rosszul?
Miért jó ha nem hagyjuk a babát saját erejéből dolgozni? Miért KELL neki segíteni??
Van gyereked?
Vagy úgy kérdezem, hogy olyan gyereked, aki egy fél percet se bírt hason még közelítve a 3 hónaphoz sem (ehhez nem kell komolyabb izomtónus probléma)?
Na,ha lenne, megvennél bármilyen szart, ami azt ígéri, megszereti tőle a hasalást és nem kell gyógytorna.
Egyébként persze, helyettesíthető mással is, nem kötelező ilyet venni, pl: egy tornalabda jobb.
Nekünk nem volt, egyik barátnőm kapott, de a védőnő lebeszélte a használatáról.
Elvileg könnyebben ki tudja magát nyomni, ha a baba alatt van a párna, de szerintem csak ráhasal, a 2 kezével pedig nem támaszkodik, hanem játszik a párnán lévő sz*rsz*rokkal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!