Ki honnan rendelt szines falmatricát a babaszobába?
Figyelt kérdés
aliexpressről akartam, de lebeszéltek, hogy a ragasztóanyag nem a legbababarátabb cuccból készül. köszi :)2020. jan. 6. 11:42
2/12 anonim válasza:
Aliexpress
Kit érdekel a ragasztóanyag? Nyalogatja majd vagy mi? Ha úgy teszed fel, hogy ne tudja leszedni akkor teljesen jó. Én sima pöttyöket rendeltem és egy éve hibátlanul fent vannak, soha nem került a gyerek kezébe. Ha nagyon ragaszkodsz a fancy márkához, akkor a [link] -ot ajánlom, nagyon szép matricáik vannak.
3/12 anonim válasza:
Te elhiszel ilyen ostobaságot? Szerinted a gyerek hogy fog érintkezni a falmatrica ragasztójával?
4/12 anonim válasza:
Nem szeded le a falról, akkor nem tök 8 a ragasztó? 😄 Mi is Alisat tettünk az összes gyerekszobába és a nappaliba is.
5/12 anonim válasza:
Dekorvarazs.hu. jó minőségűek és nagyon aranyosak :) A gyerek nem érintkezik a ragasztóval.
7/12 anonim válasza:
Én is a dekorvarazs.hu-ról rendeltem. Nagyon elégedett vagyok vele.
8/12 anonim válasza:
Én is aliról szoktam, árban is nagyon jók, és a minőséggel sem volt gond eddig.
10/12 anonim válasza:
omg bababarát matrica...
Szóval Aliexpress, nem fogja a gyerek megenni, lehet olyan helyen lesz hogy hozzá sem fog érni.
Nekünk teljesen bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!