Légzésfigyelővel kapcsolatban tudnátok segíteni?
Teljesen elvesztem a kínálatban. Babysense és AngelCare márkákat is dícsérik. De márkán belül is több típus van.
Mitől jobb a 200-as, 400-as, 5-ös vagy 7-es?
És utána hogy egy lapos, két lapos, három lapos?
Nagyon hálás lennék, ha valaki elmagyarázná.
Használtan szeretnék venni, érdemes?
Mi használtan vettünk egy AngelCare 2 laposat. Nulla darab fals riasztása volt eddig, pedig a legérzékenyebbre van állítva, nagyon szeretjük.
Sajnos a számokkal nem tudok segíteni, de az hogy hány lapos, az amiatt fontos, hogy mekkora a kiságy amibe teszed, akkora területet fel le, ahány lapja van. Az egy szerintem kevés, simán legurul róla, a kettő nálunk a 70x140-es ágyban bőven elég, a 3 pedig úgy tudom, kórházi körülményekre és felnőtt ágyakra való.
Angelcare-rel van tapasztalatom, igaz már régebben kifutott szériám van, az újabb tuti jobb.
Ennél a sorozatnál volt vébiőrös.. volt digit kijelzős és anélküli
És csak légzésfigyelő is.
Most van kamerás, sima bébiörörös és talán anélküli is.
Lapok:
Az elején nem Angercare/t használtam, hanem egy magyar 3 laposat.
Nagyon szerettem, de csak kölcsönben volt nálunk,
Nekem nagyon hamar "kukacozott" és fordult a lányom..
7 hetesen simán körbement a kiságyon.. volt vagy 55-57 cm.. tehát jó volt hogy a lapok nagyobb területet lefedtek.
Egyébként volt nem téves riasztás is.. úgyh nagyon örülök annak, hogy van légzésfigyelőnk.
Angelcareből már csak 2 laposat választottunk.. én is kéz alól vettem.
Valamelyik lapra mindig rálógott a gyerek..
Uuh, nem irígylem, akinek nem tévesen jelzett. Néztem videót, hogy mit kell olyankor csinálni, de szerintem sokkos állapotban lennék.
Köszönöm a tippeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!