Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaszoba, gyerekszoba » Légzésfigyelővel kapcsolatban...

Légzésfigyelővel kapcsolatban tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés

Teljesen elvesztem a kínálatban. Babysense és AngelCare márkákat is dícsérik. De márkán belül is több típus van.

Mitől jobb a 200-as, 400-as, 5-ös vagy 7-es?

És utána hogy egy lapos, két lapos, három lapos?

Nagyon hálás lennék, ha valaki elmagyarázná.

Használtan szeretnék venni, érdemes?

#Angelcare #Babysense #Légzéafigyelő
2020. jan. 4. 21:45
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Mi használtan vettünk egy AngelCare 2 laposat. Nulla darab fals riasztása volt eddig, pedig a legérzékenyebbre van állítva, nagyon szeretjük.

Sajnos a számokkal nem tudok segíteni, de az hogy hány lapos, az amiatt fontos, hogy mekkora a kiságy amibe teszed, akkora területet fel le, ahány lapja van. Az egy szerintem kevés, simán legurul róla, a kettő nálunk a 70x140-es ágyban bőven elég, a 3 pedig úgy tudom, kórházi körülményekre és felnőtt ágyakra való.

2020. jan. 4. 21:54
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia, igen az egy laposat en sem ajánlom. Ha elmászik róla a gyerek, akkor riaszt, te meg szívrohamot kapsz. Plusz a gyerek is felébred ugye 🙂 a típusok közötti különbségeket annyira nem tudom, de ha mindnek elolvasod a leírását biztosan feltűnik majd, hogy melyiknel van nagyobb különbség. Meg van amelyik kombinálva van baby őrrel pl. Noveremehez aplikacio is van, ami közvetíti a telefonjára, hogy mennyit lélegzik/perc stb. Csomó fele van.
2020. jan. 4. 22:07
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Angelcare-rel van tapasztalatom, igaz már régebben kifutott szériám van, az újabb tuti jobb.

Ennél a sorozatnál volt vébiőrös.. volt digit kijelzős és anélküli

És csak légzésfigyelő is.

Most van kamerás, sima bébiörörös és talán anélküli is.

Lapok:

Az elején nem Angercare/t használtam, hanem egy magyar 3 laposat.

Nagyon szerettem, de csak kölcsönben volt nálunk,

Nekem nagyon hamar "kukacozott" és fordult a lányom..

7 hetesen simán körbement a kiságyon.. volt vagy 55-57 cm.. tehát jó volt hogy a lapok nagyobb területet lefedtek.

Egyébként volt nem téves riasztás is.. úgyh nagyon örülök annak, hogy van légzésfigyelőnk.

Angelcareből már csak 2 laposat választottunk.. én is kéz alól vettem.

Valamelyik lapra mindig rálógott a gyerek..

2020. jan. 4. 22:27
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
2 lapos Angelcare van nekünk is, már a 4. babánk használja. Sosem riasztott tévesen.
2020. jan. 4. 22:39
 5/5 A kérdező kommentje:

Uuh, nem irígylem, akinek nem tévesen jelzett. Néztem videót, hogy mit kell olyankor csinálni, de szerintem sokkos állapotban lennék.

Köszönöm a tippeket!

2020. jan. 5. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!