Tanuló asztalt vagy széket érdemes venni?
milyen az a tanuló asztal és szék???
valszeg van a lakásban asztal meg szék is valszeg ült is már széken ... akkor mit tanuljon rajta?
amúgy hány éves?
nekünk volt alacsonyabb asztal a gyerekszobában kisebb székkel rajzolni festeni játszani majd elsőben azon tanult
3ikban kapott rendes méretűt mert akkora nőtte ki
de ettől még használta a régit is pár évig
most átfestve a szobájában van mint kis asztal
na jó megnéztem mi az ... hááááát szerintem holt felesleges pláne ha nem is érdekli ... ilyen nem érdekelte a lányom inkább lego, kocka, könyv, plüssök babák kötötték le
Asztal nekünk van, a baratnőmtől vettem át használtan, mikor a fiam állni kezdett (korán, 7 hónaposan). Most 1 éves a gyerek, nagyon szereti az asztalt, mindig is sokat molyolt rajta, ugyhogy neki spec érdemes volt megvenni. A lányomnak anno nem lett volna értelme, ő nem babralt így egy helyben.
De amúgy az új árán lepadlóztam, annyit tényleg nem ér, keress inkább használtan. Én 10ért vettem meg, annyit megért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!