Baba ágyba szivacs matrac vagy kókusz matrac a jobb?
Figyelt kérdés
2019. aug. 21. 08:01
1/4 anonim válasza:
A kókusz keményebb, szerintem jobb, több jót is olvastam róla.
2/4 anonim válasza:
Amelyiken a baba nem sír. A nagy ordított a kókuszmatracon, amint szivacsra cseréltük átaludta az éjszakát.
3/4 anonim válasza:
Hideghab matracok a legkorszerűbbek. Kislányomnak először kókuszt vettünk, az első egy hónapban pokol volt az életünk. 5372846392 alkalommal kelt éjszaka. Mindig ficergett, nyújtózkodott, de sosem gondoltam volna, hogy a híres hiperszuper kókuszmatrac a ludas. Majd egy katasztrofális éjszaka után vettem neki egy Träumeland hideghab matracot. A következő héten fokozatosan elhagyta az ébredéseket és azóta végigalussza az éjszakát fogzás ide vagy oda. Úgyhogy nekem ez elég bizonyíték volt. De amúgy ahogy mi, felnőttek sem vagyunk egyformák, úgy a babáknak is lehet más az ízlésük.
4/4 anonim válasza:
Először úgy gondoltam, jó lesz a szivacs, s inkább azt akartam venni, de egyik ismerősömtől kaptunk kókuszt és végülis avval próbálkoztunk. Semmi baj nincs vele, kislányom simán elalszik rajta. Még az utazó ágyában is azt használjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!