25 fok lesz ma, mit adtok kintre a babátokra?
Ez lesz az első nyarunk (8hónapos) és sose tudom eldönteni mit adjak rá. Nagyon izzadós baba alapból.
Ha ma adok rá egy rövidujju body-t,rá egy rövid polot, plusz térdnadrag, zoknival cipővel, + baseballsapi az elég lehet?
Vagy a térdig érő naci neki még nem elég ebben az időben?
Rövid ujjúra még egy rövid? Minek?
Ha elég jó idő van a rövidhez, akkor túl jó idő van a két réteghez.
Ha szerinted mégse, akkor a rövidhez sincs.
Ezt a+ 1 réteg ostobaságot felejtsd már , el 30 évvel ezelőtt mondták.
A magyarok világhírűek a gyerekek túlöltöztetésében, ezért nincs semmi immunrendszerük.
Miért kellene kettő póló?
Egy reteg eleg, ahogy a tobbiek is irtak.
Polo es rovidnadrag, vagy ha a bodyt jobban szereted, akkor body es rovidnadrag.
Zokni, cipo szerintem felesleges, ha meg nem jar, de ezt te tudod.
Jah es ha napon vagytok, akkor sapka, valami konnyu, lenge, hogy ne egjen meg a feje. Es fenyvedo.
Tegnap 28 fok volt nálunk, bent 23 fok volt.
Bent volt rajta egy rövid body és egy vékony tipegő. Kint rövid body és egy textil pelenka. 4 hónapos nem fázott.
A magyar tényleg túl öltözteti a gyereket, láttam 20 fokos áprilisi melegben overálban babát, mostani nyári időben vastagharisnyában, hosszú ujjú bodyban. Nem szabad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!