Apósom felőli orvos barátoktól kaptunk egy kb 50kgos ruhacsomagot 0-3 éves korig tele ruhákkal. De én ezeket nem akarom ráadni a gyerekemre. Veszek neki újat és ezért leszid a párom meg a családom hogy költekezés Jogos?
Persze vegyél te is
De rá fogsz jönni hogy időd, sem kedves nem lesz vásárolni a kicsinek, a ruhákat pedig rohamléptékben növi ki
Én örültem
Rengeteg nem volt rajta, vagy mert az időjárás abban az időben nem olyan volt vagy mert nem stílusom.
Másrészt volt amit nem vettem volna meg, mégis az lett a kényelmes neki...
Nem tetszenek
És nekem olyan használt szaguk van
Nekem se tetszene, de mi egyetértünk ebben a férjemmel, így közös döntéssel el se fogadtuk volna. Nálatok itt a bibi.
(Egyébként nem vagyok nagy shopping csaj, magamnak szinte semmit, de a gyereknek mindig örömmel vásárolok. Most másodjára is így érzek. Nem veszek drágán, de szeretek válogatni.)
Énis kaptam 2 nagy doboz baba ruhát. Átválogattam kivettem belőle ami tetszett és ami megmaradt másfél doboz kisruha leadtam a családsegítő központba.
A párom teljesen elfogadta azt hogy azt adom rá a babára majd ami nekem is tetszik, másnak meg nem gondolom hogy bármiféle beleszólása lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!