Szerintetek hol lehet jó állapotú, alig használt babaruhákat eladni?
Figyelt kérdés
A nagy reszt karacsonykor odaadnam jótekonysagi gyujtesbe, viszont van par darab (bundazsak, tutyi, halozsak stb.),amit inkabb eladnék. Koszonom a valaszokat.2018. nov. 2. 17:59
2/6 anonim válasza:
Facebookom vannak Baba mama adok veszek csoportok (így keress rá jópárat kidob) oda betöltöd és kész. Nagyon hamar elvisznek mindent ami jó áron van
3/6 anonim válasza:
bocsi az offért, de mi az a tutyi?
Amúgy facebook csoportok, ebay
4/6 A kérdező kommentje:
A tutyi bébicipo. Azoknak akik még nem járnak. Én akkor adtam a kislányomra, ha nem lehetett bundazsakot raadni, pl. Kenguruban. :-)
2018. nov. 2. 20:04
5/6 anonim válasza:
facebook,jofogás,de csak szép ,jó állapotutt ,veszik meg gyorsan pénzért,
6/6 anonim válasza:
És csak ha nem árulod túl drágán. Bundazsákot még szoktak is venni, hálózsákon én nem tudok túladni, pedig nem árulom sokért. Újként vettük és meg van kímélve pedig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!