Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Kezdetben érdemesebb inkább...

Kezdetben érdemesebb inkább jó állapotú, de használt ruhacskakat olcson (56,62) venni a babanak, vagy inkább újonnan boltból?

Figyelt kérdés
Olyan szép kis ruhákat ki lehet fogni neten, megvenni mástól töredék áron, szerintetek jó megoldás ez, vagy vegyek inkább újonnan? Ti hogy csináltatok?
2018. máj. 26. 22:28
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
15%
Eszembe nem jutott a babámnak használt óccó levetett holmit vadászni.. már elnézést. Akkor adtam néha használtruhát a gyerekre ha kaptunk és pl. aludni teljesen jó volt, nagyobb korában. De újszülöttnek mindenből frisset vettem, nem néztem hogy ú a neten tizedáron levadászhatom a ruhatárát......eszembe sem volt rajta spórolni. De sokan ezt butaságnak tartják és zsákokban veszik a netes ruhacsomagokat is simán, szóval elég megosztó kérdés.
2018. máj. 26. 22:34
 2/30 anonim ***** válasza:
13%
Én éppen a kisebb méretekből vettem újat, hogy minél sterilebb legyen, most, hogy már nagyobb veszek használtat is.
2018. máj. 26. 22:34
 3/30 anonim ***** válasza:
21%
Ahogy akarod. Mi nem veszünk használt ruhát sem a gyereknek, sem magunknak.
2018. máj. 26. 22:35
 4/30 anonim ***** válasza:
63%
Mi természetesen szinte csak használt ruhát adtunk rá eddig, most másfél éves. Vettünk is, kaptunk is. Új ruhában még sok a vegyszer, emiatt is. No meg sokkal olcsóbb. Cipőt mondjuk csak újat és jó minőséget adunk, az más.
2018. máj. 26. 22:42
 5/30 anonim ***** válasza:
87%
Erdekes, hogy egyesek ugy csinalnak, mintha a hasznalt ruha az ordogtol valo lenne.😂
2018. máj. 26. 22:45
 6/30 anonim ***** válasza:
85%
Jaj ugyanmàr. Azèrt az előző hozzàszòlòkkal egyàltalàn nem tudok egyet èrteni. Mintha legalàbbis az a "hasznàlt" olyan lenne mintha egy felnőtt hordta volna, aki fel is vette sokszor ès beleizzadt, összepiszkolta stb... Ha van gyereketek ti is nagyon jòl tudjàtok, hogy mennyiszer adjàtok rà a picire az 56/62-es ruhàkat, mikor nőnek mint a gomba... egy hasznàlt babaruha, àltalàban olyan hogy max 2x volt a gyerekèn, sőt van amelyikeken mèg az àrcèdula is rajta van mert nem is adtàk rà. Szòval szerintem nincs abban semmi rossz, ha hasznàltat veszel. Èn vettem ùjat is de volt, hogy hasznàltat. Semmi baja nem volt,sőt sokkal jobb minősègű volt olcsòbban, mint nèmelyik amit boltban vettem ùjan.
2018. máj. 26. 22:46
 7/30 anonim ***** válasza:
18%

4, leírnád, miért természetes a használt ruha a babának?

Én meg azt nem értem hogy miért a gyereken spóroltok, miért sajnáljátok tőle/rá az újat? Van 2 gyerekem, naponta 3-4-szer cseréltem ruhát rajtuk nyilván én is, de kb. 2. hordásnál már foltos volt, amikor már hozzátápláltuk, illetve sokszor összekakilta, stb. Persze atombrutál mosással kijött, de belegondolok hogy azokat eladnám és mas kisbaba hordaná a gyerekem összefosott ruháit....hát szerintem gáz. Pedig simán eladhatnám mert kijött a folt de a tudat maga...hát nem vagyunk egyformák.

2018. máj. 26. 23:02
 8/30 anonim ***** válasza:
57%
Valóban, a kisbabák nem beleizzadnak a ruhába, hanem belefosnak, hánynak.
2018. máj. 26. 23:05
 9/30 anonim ***** válasza:
84%

Hàt nem muszàj olyat megvenni amin ott a hànyàs v kakafolt. Nem csak olyat àrulnak.

Rajta akarunk spòrolni? Èpp hogy nem. Vannak nagyon jò minősègű, hasznàlt ruhàk. Nem engedheti meg magànak mindenki hogy az ùj jò minősègű ruhàt megvegye. Az olcsòk ùjan meg tènyleg egyhasznàlatosak

Csak a pènzesek lehetnek ennyire finnyàsak ès ciciàsak akiket a fèrjecskèjük eltart vagy gazdag apuci bedugta jò munkahelyre...

2018. máj. 26. 23:23
 10/30 anonim ***** válasza:
84%
Ezt az összefossa dolgot nem értem. Mi pelenkat adtunk rá. Alig történt olyan, hogy abból is kifolyt. De ha ilyen van se baj, ki lehet mosni, nem probléma. Persze vettünk mi is újat, de egy új pepco ruha rosszabb minőségű mint egy használt next márkájú és drágább is. Mindenből új, jó minőségű az számomra megfizethetetlen.
2018. máj. 26. 23:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!