Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Babaruhát hol szoktatok eladni?

Babaruhát hol szoktatok eladni?

Figyelt kérdés

Jófogast és vaterát próbálom de keveset tudok eladni. Van ami hivátlan újszerű és nem megy el.

Pedig sokszor látom turkálóba árucserekor hogy sokan össze vissza vásárólnak egy rahedli ruhát tuti nem saját célra volt hogy hallottam is hogy neki mindegy csak szép legyen úgyis eladja.

Ők hogy tudják eladni?

2018. márc. 14. 05:08
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Sehol. Nem éri meg az energiát. Oda szoktam adni annak, akinek szüksége van rá. Akkor a kínálat neten, hogy évekig tárolhatom és kezelhetem a hirdetéseket, akkor sem tudom eladni. Nem éri meg.
2018. márc. 14. 05:18
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Bababörzéken könnyebb. Ott látják, megfoghatják és már fizetik is. Sok bevételre ne számíts. Nadrág, mellény, pizsama, kabát,ezek mennek, kis rugi, body eladhatatlan mert a bolti új is fillérekbe kerül. És nagyon szanálni kell. Dobd ki ami egy olyan.
2018. márc. 14. 05:54
 3/16 A kérdező kommentje:
Nem sok pénzt várok de azért újszerű ruhákat pláne márkásakat nem szeretnék csak úgy odaadni fillérekért vagy ingyen.
2018. márc. 14. 05:57
 4/16 A kérdező kommentje:

De tényleg nem értem akik turiból vesznek eladásra...

Meg amikor a vaterán next cuccok jó drágán pedig vslószínű turiból van...

2018. márc. 14. 05:59
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Én se tudom eladni és már unom hogy A-ból B-be pakolom. Van amikor már begurulok és elviszek 1 kanyarral a Tesco konténerhez ruha gyűjtőbe. Pedig 150-200 ft-okat várnék értük de már nem érdekel az egész, sajnálom én is, de ez van.
2018. márc. 14. 06:22
 6/16 anonim ***** válasza:
97%
Jófogáson, fillérekért. Nyilván töredéke jön be, mint amit én költöttem rá, de több a semminél és nem a konténerbe dobom, ahonna tuti nem a rászorulónak megy. Amit nem vesznek meg sehogy sem, az megy a konténerbe. Óriási a túlkínálat, így csak az tudja eladni, aki valóban jó cuccokat árul nagyon olcsón. Aki eladásra turkál nem tudom hogy csinálja. Amit viszonylag jól el lehet adni az az overál, kabát, jelmez.
2018. márc. 14. 06:24
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Rokonoknak, baratnoknek adom, ingyen.
2018. márc. 14. 06:36
 8/16 anonim ***** válasza:
Jó ha a 20%-ukat el tudom adni, azt helyi fb csoportban. De csak az olcsó ruhákat lehet eladni, lehetőleg mesefigurás mintával. :/
2018. márc. 14. 07:34
 9/16 anonim ***** válasza:
Sehol. 1-2t ami kedvenc volt elraktam, a többi kuka. Se időm se kedvem ilyesmihez.
2018. márc. 14. 08:18
 10/16 anonim ***** válasza:

Én is így vagyok , amin láttam egy minimális hibát is azt kidobtam, így tele lettem hibátlan,újszerű gyerekruhákkal amik között vannak márkásabb darabok is, de nagyon nehéz eladni.

Úgy szoktam helyi adás vételi csoportokba hogy összegyűjtöm egy csomagba méret szerint és mint ruhacsomag adom el, nagyon olcsón. Pl 50 db-os ruhacsomagot 6-7 ezer ft körül.

2018. márc. 14. 08:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!