Mikor lassul a gyerekek lábnövekedése? Gyereked 1 év alatt hány cipőt nyű el/nő ki?

Figyelt kérdés

Délután rendezgettem a cipőket és meglepett a szám.

10 hónap alatt (mióta elindult) 12 pár cipője volt a lányomnak és mindig csak a szükségeset vettük. Most is pl.: csak 2 jó rá, a téli bakancsa és a benti szandálja. Az őszit már nem fogom tudni ráadni tavasszal.

2018. febr. 4. 20:48
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

8-as, köszönöm, hogy meghazudtolsz! Kedves tőled. :)

Az 5. méretnél tartunk mióta elindult tavaly tavasszal, és a "beste kölke" nem az évszakokhoz igazodva váltott méretet.

Így bizony nyár végére már a 3. szandálját nőtte ki, nehogy befoghassam benti cipőnek a nyárit, vehettem újat az őszivel egyszerre. Téliből ismét nagyobb kellett, vele együtt cserélhettem a szandált is. Ez eddig 7+1, mert tavasszal még zárt cipőben indult el. Emellett kellett még gumicsizma, nyáron +gumiszandál, mert az ortopédus által javasolt 12 ezres hasított bőr nem bírta a homokozást és a strandot, és kellett még egy vízicipő, mert merészeltünk kavicsos vízpartra menni nyaralni. :)

=11 és most rendeltem meg a 12.-et, mert a szandál pár hét és kicsi lesz.

A benti mamuszt nem is adtam hozzá.

19-es lábbal indult el és egész nagy is volt rá az első cipő, most pedig 23-as cipőnél tart.

2018. febr. 5. 11:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!