Télen fél éves babát hogy öltöztetitek?
Figyelt kérdés
Overálunk van, de alá vajon plüss rugi vagy sima pamut rugi, meg body? Vagy harisnyával kéne és úgy a body?
Van egy vékony overálunk és egy kályha melegnek mondott.
2017. júl. 27. 15:10
1/3 anonim válasza:
Majd telen kiderul, bocs de volt -20 , es + 10 fokos december is, most erre mit mondjunk ?
2/3 anonim válasza:
1-esnél a pont.
Egyébként köldöksérv miatt kb. 4-5 hónapos koráig se nadrágot, se harisnyát nem tudtam ráadni a gyerekre, így addig a különböző vastagságú rugdalózókra húztam az overált. Míg csak fekszik, nem kényelmetlen így neki (mi eleve 62-es overált vettünk kezdésnek).
Amikor már nagyobb volt, harisnyára kapta az overált. Harisnyából is van sima, plüss...
3/3 anonim válasza:
A hőmérsékletnek megfelelő body-rugi-overál kombó. A harisnya szerintem kínzás minden korosztálynak és ráadni is nehezebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!