Hol vásároltátok kislányotokra a keresztelőruhát? Mennyiért?
A keresztelőruhát, a Mamas and Papasból rendeltük ( [link]
A H&M-ből pedig balerína cipőt (2990.-) hozzá, és fejpántot (990.-), illetve vékony fehér harisnyát.
Elfelejtettem írni, hogy nem szeretnék használtat venni, mindenféleképpen újonnan szeretném. Az elsőnek köszönöm, igazán szép kis ruha. Annyira nem vészes árú, 20ezer körül szánunk rá mindennel. A fiunknak hamarosan elsőáldozása lesz, oda is "kell" venni zakót, mellényt, öltönynadrágot, az is hasonló összeg lesz. Bár az egyszerűbb, mert azt ő választja ki.
Legfeljebb eladom a későbbiekben mindet, ezek szerint van rá kereslet. :)
:) Édes vagy az ötleteddel. Ha találsz nekem tetsző keresztelőszettet egy ezresért (ruha, bolero vagy kiskabát, harisnya, cipő) a többit a templom perselyébe dobom. :)
De!
Minden holmijukat a védőnőnek adtam eddig, (a másik lányom keresztelőruháját is anno), úgy gondolom, hogy mások hasznát veszik a nekünk már nem kellő tárgyaknak. A védőnő szétosztja azok között, akiknek szükségük van rá. Nemcsak a ruhákat, hanem a babakocsit, légzésfigyelőt, hordozót, etetőszéket, kiságyat, mindent! 4 év van a gyerekeink között, tárolni nem tudunk, viszont meg tudjuk venni újonnan.
Sajnálom, hogy ez benned frusztrációt okoz, hidd el, jótékonykodni jó dolog. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!