Mosható pelenka használók?
igaz van az #1-nek. én polárból és gyapjúból is varrtam. ráadásul turiban sikerült vennem vékony, isteni puha 100% gyapjúszövet szoknyát. nagyon klassz külső készült belőle.
de ha PUL-t nem, PUR-t tudsz venni több helyen. akár mint gumilepedő is pl gyógyászati segédeszköz boltban, vagy a jyskben (legutóbb ott futotam bele)
Beírtam google-be, úgy kezdtem. de sajnos nem igazán ad ki semmit rá. Amúgy meg direkt pelenka készítéshez való mintás pul anyagot keresek. Amit írtatok anyagok, azt nem értem azok, hogy vízállóak?
köszi a válaszokat.
a polár vízálló, vízlepergető (nem mindegyik... de egyátlag polár pulcsira vagy takaróra ha ráfröcskölsz vizet, látható, hogy cseppekben összeáll a felületén, nem ereszti át). pelenkakülsőnek pont jó.
a gyapjú pedig lanolinozás után vízálló, vízlepergető. a legjobb. egyedül a nagy nyomást nem bírja, vagyis ha ül a pisis pelenkába a gyerek, akkor hajlaos átnedvesedni.
gyapjú pelus lehet gyapjú szövetből, kötött anyagból (pl pulóverből), de gyapjú fonalból sk kötni sem nagy ördöngősség.
mintás pult szerintem közös rendelésekkel lehet a legolcsóbban szerezni... esetleg nézd meg aliexpressen.
pl
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!