Hol kaphato olyan gy. Cipo aminek birja az orra a motorozast vagy nagyobb motort vegyek?

Figyelt kérdés

Bocsi az ekezetek miatt

A bolcsibe naponta kismotorral hozom viszem, kulonben soha nem erunk oda

Egy hét és szoszerint lyukasak a cipői

95 cm a gyermek azthiszem 2-es a motorja vagy 3-as.a futobiciklit nem tudom milyen, nem akarok futni a gyerek után. Biciklizni nem tudok hogy azzal hordjam

2016. nov. 3. 08:35
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Cipővédőt nem hazsnáltok?

Nagyon csúnya szerintem, de én is untam a lyukas cipőket.

Ilyenre gondolok: [link]

2016. nov. 3. 08:38
 2/8 anonim ***** válasza:
A nagyobb motor/bicikli és a cipővédő is jó. Vagy roller, nálunk jobban bejött, mint a motor.
2016. nov. 3. 09:01
 3/8 anonim ***** válasza:
Én is a cipővédőt javaslom.
2016. nov. 3. 09:09
 4/8 anonim ***** válasza:

Cipővédő a legjobb megoldás

[link]

2016. nov. 3. 09:14
 5/8 anonim ***** válasza:
Cipővédő jó lehet, bár az én fiam nagyon csúnyát bukott miatta 2,5 évesen, így én inkább a cipőit cserélem, mint még egy olyan esés.
2016. nov. 3. 12:29
 6/8 anonim ***** válasza:
Decatlon sport cipöji birják kismotorozást,futobicikli,meg olyan mint rendes bicikli majdnem 2 kereke van és lábal kell hajtani mint motort .
2016. nov. 4. 05:42
 7/8 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat, addig is kipróbálom a cipővédőt

van biciklije, úgy ahogy tud is vele menni, de mindig a kismotort kéri még

2016. nov. 4. 06:19
 8/8 anonim ***** válasza:

A D.d.Step cipőinek gumis az eleje. Nem tudom, mennyire bírnák, csak ezek jutottak eszembe.

Az unokaöcsi olyan cipővédőt koptat, amit az első válaszoló javasolt. 2000 Ft volt és kibírt hónapokat.

Én motorozásra külön cipőt adok rá. Ezeket vagy örkölte, vagy turiban vettem 500 Ft-ért és kizárólag ilyen célra, a betonos udvaron való motorozásra használjuk. Utána nem sajnálom kiboni.

2016. nov. 6. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!