A most 8 hónapos fiú babának őszire milyen kocsicipőt érdemes venni? Még nem áll, nem jár.
Van néhány pár cipőnk - magasszárú tornacipő-féle, tépőzáras magasszárú mamusz - de nehéz őket a lábára adni, illetve lehúzza őket, hiába vannak szorosra bekötve/becsatolva. Nem nagyok, a talpával összemérve pont jó a méretük, nem azért rúgja le, mert elveszik benne a lába.
Tudtok márkát, cipőtípust ajánlani, hogy mit keressek?
11 centi a talpa, ma mértem meg. Ez kb. 18-19-es méret, ha jól tudom.
Köszönöm előre is! :)
De nincs olyan cipő, amit ne lehetne lerúgni, leszedni.
Meg kell érnie rá. Odébb lesz, hogy értse a tiltást és teljesítse is.
Nem lehet, hogy azért rúgja le, mert kényelmetlen neki? Miért akarod erőltetni, ha nem szereti? :)
Amíg nem állnak-járnak a babák, a lábfejük még kis buci, vaskos, nem lapult el a terheléstől. Szerintem egyszerűen szorítja, kényelmetlen neki, nem tud benne úgy mozogni, ahogy szeret.
Amúgy is jobb nekik, ha nincs a talpuk belekényszerítve cipőbe. 12 hónapos a gyerek, már áll is, kapaszkodva totyog is, de a babakocsiban sosem adok rá cipőt. Szeret a lábaival játszani, kapaszkodik a lábujjaival, birizgálja a kocsi szélét, folyamatosan mozognak a lábujjacskái. Persze ha hideg van nagyon, és kint vagyunk, én is adok rá, de ahogy beérünk fedett helyre már veszem is le, és nagyon hálás érte. :)
0-5 fokban adj rá overált. Olyat, aminek zárt (vagy visszahajtható) az alja. Még az 1 évesem is ilyenben lesz a télen amíg nem jár önállóan.
(Tavaly is ilyen volt rajta, nem "fázott fel", hisz mindenét ugyanannyi réteg fedte).
*aminek ilyen a lába:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!