2 évesnek télikabát nem aranyáron? Ti hol veszitek?
Gyerekruhabörzéken, bizományikban, interneten (vatera, jófogás) lehet szép, alig használt darabokat kifogni, a bolti ár töredékéért.
Újonnan érdemes körülnézni a kínaiakban. Tényleg nem ördögtől való. És egy télikabátnál nem számít, ha netán az anyagösszetételébe belehazudják a 100% pamutot :)
Azért a többi áruházban, Kik-ben, Takkoban és hasonlókban inkább szezonvégi leárazásban érdemes megvenni a ruhákat (ami most nem jön szóba, kivéve, ha találsz egy tavalyról megmaradt kifutó darabot), vagy esetleg valamilyen kuponnal.
De esetleg kivárhatod, míg a Lidl-Aldi féleségek valamelyikében lesznek ilyen akciók, egész jó téli kabátokat szoktak árulni, egy kicsivel olcsóbban, mint a többi, sídzseki címszóval.
ami tudom h nem bír ki csak egy szezont azt használtan veszem meg - ilyen a téli kabát is
simán ki lehet kapni nike puma stb. márkás ruhákat fillérekért a neten
vagy ami bejött még h tél végén veszem meg a jövőre valót :D
kb 2-3 számmal nagyobbat mint ami akkor jó rá
így van h 70% olcsóbb de új
pl F&F
Börzén vettem eddig mindig 1000-2500 ft között.
Azért a kínai sem olcsó, tavaly direkt kabát miatt mentem be szétnézni egybe és ugyanolyan áron volt, mint a H&M-ben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!