A scamp bodyk megérik az árukat vagy vegyek inkább a lidl-ben ami fele annyiba kerülnek? Ti honnan szoktatok venni?
Figyelt kérdés
Hosszú ujjú bodykat szeretnék venni pont most lesz majd a lidl-ben,azokat ismerem annyit megérnek. Csak nem tudom mennyivel jobb minőségű a scamp? Most vettem kettő db samp bemelegítőt és azok nagyon szuperek. Megéri inkább bodyból is azokat venni vagy annyival nem jobbak? Ti honnan veszitek a bodykat?2016. aug. 8. 19:08
1/10 anonim válasza:
Lidl-s bodyt nem ismerem,de a scamp bodyk nagyon jók. Trikók ,melegítőnacik,napozók, én nagyon szeretem. Jó minőség és mindig van akció....így jó áron hozzá lehet jutni a rucikhoz.
2/10 anonim válasza:
Én meg a scamp-ot nem ismerem. :)
A Lidl-ben kaphatóakat nagyon szeretem, én bizony veszek a héten. ;)
Egyébként is szeretem az ott kapható holmikat. Egy bajom van, hogy nincs igazán választék, dehát ez egyéni szoc...
A Tescós badyk is jó anyagúak.
3/10 anonim válasza:
Nekem nem jöttek be, összement (40 fokon), és a nem vasalható mintáktól kivagyok. Nexttől szoktam rendelni, nem sokkal több darabja és hipertartós.
4/10 anonim válasza:
Hát igen, a nyomott minta nélküli jött be nekem is. Amúgy meg olyan az anyaguk, hogy nem is igazán kell vasalni.
2-es voltam.
5/10 anonim válasza:
hasznaltan veszek/kapok szinte minden ruhat, unokatesoktol, illetve a kornyeki börzeken szoktam megvenni masoktol...oszinten bodyban en meg nem vettem eszre minosegbeli kulonbseget mondjuk az f&fes es a next vagy a brandon kozott...mind tiszta folt lesz hamar es altalaban emiatt kerul pihenopalyara, kiszaktani vagy ilyesmit még egyiket sem sikerult, pedig 3.-4. tulajdonos a lanyom mindegyiknek...
6/10 Eszter76 válasza:
Se a scamp-ot, se a Lidl body-t nem ismerem. DE :-) a 3. babám mindent úgy kap "vissza" máshonnan. Volt valamikor egy Boróka márkanevű termék (fogalmam sincs, hogy létezik-e), abból még olyan is van, ami 12 évvel ezelőtt a fiamé volt és egyáltalán nem nyúlt ki. Ha vennék, olyat keresnék. A Tescos is tökéletesen megfelelt a célnak, de abból az a néhány, ami jött használtan, mind kinyúlt.
7/10 anonim válasza:
A tescós nálam is mind kinyúlt, széles és rövid lett 3-4 mosás után (pedig nem kövérek a gyerekeink. Az auchanes tartotta a formáját, de bolyhosodott, scamp összemnt, H& meg Next nagyon bírja C&A is egész jó, csak azok kevéssé tetszenek.
8/10 anonim válasza:
Lidlbe venék ,tökéletesek,olcsok,szépek,aranyosak.
9/10 anonim válasza:
Nálunk a c&a bírta legkevésbé és a tesco tartotta leginkább a formáját. A lidl-ös nagyon kellemes anyagú, az bolyhosodott a legkevésbé, amikor már kúszott benne.
A scampről vegyes véleményeket hallok.
10/10 anonim válasza:
Én nagyon szerettem a scampet,de már mikor a nagyobb méreteket hordtuk,akkor észrevettem,hogy jobban bolyhosodik,vagy leválik a matrica.Ilyet addig nem tapasztaltam.Úgy tudom többen panaszkodtak emiatt a minőségromlás miatt,és végül javítottak rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!