Hol vesztek kisbugyikat, kisgatyókat a gyerekeknek?
Bárhol, ahol olcsó.
Sok kell belőle, gyorsan kinövik. Akár piacon, kínaiban is simán megveszem, de kisebb-nagyobb üzletek leárazásain is betankolok. Ha lehet, egy mérettel nagyobbat is veszek, majd belenő.
Alsókra hisztis vagyok, ha szakadt/foltos inkább kidobom. A varrás kényelmetlen a gyereknek, és van olyan folt, ami nem jön ki. És valljuk be, hogy az elég gusztustalan, hiába lett kimosva. :(
Havonta egy-egy csomag alsó még nem vág földhöz. :)
Tescoban.
Meg a kínaiban is ki lehet fogni jó kis pamut alsókat.
Én szeretem az aldi és a lidl biopamut gyerekfehérneműit is.
Nagyon jó áron vannak és jó minőségűek is- nem nyúlnak úgy ki.
Az én kisfiam is inkább a szorosabb, száras (boxer?) fazonú alsót viseli, nem a "fecskét"- ezeken a helyeken van választék mindkettőből. Pár havonta szokott a nonfood részlegükön akció lenni és általában OLCSÓBB, és minőségibb, mint a kínai.
(ha pedig sátras értékesítés van a lidl parkolóban (egy évben 2-3 alkalommal- akkor meg tényleg fillérekbe kerül. A miénknél a múlt héten volt, dobozos trikó+boxeralsó szettet 122/128-as méretűt, színeset, nyomott mintásat vettem 499 Ft/szett áron.)
Haaat a kinai dragabb, be fogok jarni Aldiba, mert 500-ert veszem darabjat kinaiban...
2. voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!