Foltokban besárgult babaruhából hogy szedjen ki a sárga foltot?
Figyelt kérdés
Kimosva, vasalva raktam el a kisfiam ruháit pár éve, be is csomagoltam, mégis most, hogy elővettem többön sárga foltok vannak. Leginkább a fehér bodykon, néhány színes rugin.2016. ápr. 28. 10:58
1/9 A kérdező kommentje:
*szedjem
2016. ápr. 28. 10:59
2/9 anonim válasza:
Két út van: oxigénes fehérítővel próbálkozz, Vanish pl. Dörzsöld be a foltot, hagyd rajta egy ideig, majd mosd ki olyan hőfokon, ahogy lehet, vagy kicsit magasabbon, pl. 60 fokon.
Ha ez ne jó, akkor klóros fehérít, Clorox, hipó pl. Szintén áztathatod is benne, utána kismosod. A magasabb hőfok jó.
A nap is jó fehérítő, akkor teregesd ki napra, amikor süt, ha van teraszod vagy kerted.
3/9 anonim válasza:
én is vanish szappannal próbálkoznék először. be is áztathatod egy éjszakára.
4/9 anonim válasza:
A Vanish szappan nagyon jó, de a nátrium perkarbonát simán übereli! Abba kéne áztatni jó hosszan, aztán gépben kimosni.
5/9 anonim válasza:
Nekem a Vanish egyáltalán nem jött be. Fehér Domestossal szedtem ki a foltokat, de ez csak teljesen fehér ruhákon működik. Én beáztattam Domestosos vízbe, majd másnap ment a gépbe.
6/9 A kérdező kommentje:
Köszi, próbálkozok :-).
2016. ápr. 28. 11:39
8/9 anonim válasza:
100ml folyékony ariel a tartóba, 100ml vanish gold a dobba eddig mindent kiszedett egy makacs csokifagyin kívűl :-) (utána átöblíted vízzel ha inkább bababarát mosóporral mosod)
9/9 A kérdező kommentje:
Egyenlőre úgy néz ki, hogy a fehérek 80 %-ból kijött, a többinél elég makacs. A színeseknél megpróbálom éjszakára rajta hagyni a Vanish folttisztítót és holnap kimosni.
2016. ápr. 28. 15:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!