Ez a típusú szandál mennyire jó nyárra szerintetek?
Kislányomnak az oviba nyárra mindenképp olyan szandált szeretnék, ami nem teljesen nyitott, hogy a lábujjait védje illetve minél kényelmesebb legyen, de persze szellőzzön is eléggé.
Ezt néztem ki (most csak a típusa a lényeges, még nem biztos hogy pont ez a márka/szín lesz), szerintetek ez elég szellős nagyon melegben is? Vagy bele fog izzadni a lába? Esetleg olcsóbban hol lehet ilyet kapni?
Decathlonban van ilyen:
Szerintem nem rossz választás, mondjuk ha igazán meleg van, akkor mezítláb a legjobb a játszón...
Köszi, ez tényleg jobb árban de inkább fiús.
Oviban nem fogják őket engedni szerintem mezítláb játszózni.
Nekem ez szellősebbnek tűnik.
Rózsaszín a sarka, még hogy nem csajos? :)
Nekem három lányom van, kapkodtak érte...
Viszont ez csak 27-ig van, ha nagy a lába, akkor lehet hogy már nincs az ő méretében...
második
Ilyen tipúsu szandált az aldiba is lehetet kapni ,3000ft körül.
Én pont hogy szandálcipöt nem venék lányomnak ,inkább egy normális szandált .
a gumiban nem fogja magát jól érezni nyáron az 50 fokos melegben. Teljesen rá fog ragadni a lábikóira.
a decathlonos szerintem nem fiús, mert rózsaszín is van benne. és mert barna, nem látszik meg rajta annyira a kosz :) bőr, tehát kényelmes viselet. A talpa is tök jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!