Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Hány hetesek voltatok mikor...

Hány hetesek voltatok mikor elkezdtétek a babadzobát rendezni és a babaruhákat megvenni?

Figyelt kérdés
Se babaruha se Mert engem kicsit aggaszt, hogy a héten betöltöm a 34 hetet és a ház félig van kész mert a drága apósom máshova vitte a festőt mondván, hogy még ráérünk mindennel. ( apósom festő vállalkozó )babaszoba nincs. A férjem fizetését ő kezeli, a táncpénzünk nála van. A férjem meg szarik az egészre. Mert apósom édesanyja halálos beteg. Oké, de nekem meg az én gyerekem a fontos, úgy mint neki az édesanyja. Na mindegy, a lényeg, hogy félek ha kijön a védőnő és meg látja hogy nem festjük a házat meg nincs a gyereknek semmi belémköt meg rámküld valakit.
2016. ápr. 6. 21:34
 1/8 anonim ***** válasza:
Ez azért már gáz. Most már bármikor megszülethet a baba, én biztosan aggódnék és nem hagynám ilyen sokára. A férjednek szólj, hogy szedje össze magát, apa lesz nemsokára! Ha nincs semmitek, amivel el tudnátok látni a gyereket, előfordulhat hogy tényleg elveszik!
2016. ápr. 6. 22:06
 2/8 anonim ***** válasza:

Júniusban derült ki, hogy gyereket várok, júliusban, augusztusban mér vásároltunk babaruhát. Október-november táján megkaptuk a rokonoktól is a ruhákat, amit az ő gyerekeik hordtak.

Októberben kezdtük a teljes lakásfelújítást, január elején fejeztük be. Január közepe táján elhoztuk a bútorokat (másnap lerobbant az autónk, de nagyon, szülni is kölcsönautóval mentünk). Február közepén szültem.

2016. ápr. 6. 22:13
 3/8 anonim ***** válasza:
38. Héten
2016. ápr. 6. 22:20
 4/8 anonim ***** válasza:
30.heten a butorokat, egyebeket. Ruhakat a 36.heten es a pelenka stb csak a 38.-on.tokeletes volt igy.:)
2016. ápr. 6. 22:49
 5/8 anonim ***** válasza:
A táncpénzt visszakérni, a fizetést a férjed kapja, az övé! Álljatok már a sarkatokra! Nekem ilyenkor már minden kész volt, mindent megvettem...
2016. ápr. 7. 11:20
 6/8 anonim ***** válasza:

Mi az, hogy a férjed fizetését ő kezeli,meg hogy a táncpénz is nála van!? Ti vagytok egy család, nem apósod és a férjed!!!!

Nekem a 34. hétre már minden kész volt (a pici ágya, ruhái kimosva, vasalva, helyükre téve, hazahozós ruhája kikészítve, szülésre a motyóm is kész volt ár ekkor)!

2016. ápr. 7. 11:41
 7/8 A kérdező kommentje:

Én már jártattam a számat eleget. Belefáradtam.

Beszéltem anyukámmal ő már intézkedik nekem :) Mindenbe segít. Holnap megyünk megvenni mindent :33

2016. ápr. 7. 12:26
 8/8 anonim ***** válasza:
Huszonpáradik héten és nem bántam meg. Volt időm átgondolni, így is, hogy minden kész, van, ami csak most jutott eszembe, hogy kell! A végére már lehet, hogy nagyon fáradt leszel és nem lesz kedved mást csinálni, mint csak ülni, pihenni. Nálam így volt, örülök, hogy korán beszereztem mindent, aztán álltak a dolgok egy ideig és végül férjem a 33. héten kifestett, 34-36 hét között teljesen összeraktuk a szobát, kimostam, kivasaltam, fertőtlenítettem mindent és bepakoltam a kórházi táskát. Mondjuk nekem el is kellett utaznom 36 hetesen, ez igaz. De ha a helyszínen szülnék, akkor sem halogattam volna tovább. Egy ilyen idős nagymama esetében, már elnézést, nem akarok gonosz lenni, de az hogy elmegy, nem kell meglepetés legyen. Egy új élet... törődést igényel majd. Nem jó após-meny viszony kezdete ez. Majd egyszer talán belátja. Férjed tudna hatni rá... És mégis mi az, hogy elveszi a fizetését?
2016. ápr. 22. 09:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!