Néztek már le titeket az miatt, hogy nem telik új minőségi ruhákra, cipőkre, új táskára iskolában?
én leírom, hogy engem diákként viszont néztek ki emiatt..csak mert nem biztos hogy a gyereketek elmondja otthon ha csúfolják. Én sem mondtam el, mert nem akartam ezzel bántani a szüleimet, két tanár, 3 gyerek, erre futotta...mindent örököltem a tesóméktól, ha "új" dolgot kaptam az is használt volt.
Először a görkorimra jegyezték meg hogy egy sz...r..
aztán egyszer megkaptam hogy én sose megyek moziba, miért nem..
aztán egyszer megkaptam hogy miért van mindig rajtam ugyanaz a pulcsi...aztán azt is megkaptam egyszer hogy édesanyám miért reklámújságba csomagolja a könyveimet rendes írószerbolti csomagoló anyag helyett.
és még sorolhatnám de nem teszem. Nem mondom hogy maradandó károsodást okozott, én ugyanúgy veszek most a gyerekemnek használt holmikat is, de csak olyanokat amik miatt nem fogják csúfolni szóval vagy nem látszik rajta hogy használt, vagy még használtan is annyira menő :)
Érdekes ez amúgy.Engem azért szóltak meg mert új ruhákat veszek.Bár ebből a gyerek mem észlel kb semmit még hogy új vagy sem.Az oka:én akciókor vásárolok jó áron,nem szeretem a turit és nem is talàlok soha semmi jót.A netes remdeléssel meg többször megjártam.
És sokszor irigykedek én is mert néhány anyuka olyan gap meg adidas pulcsit turizik a lányának hogy felrobbannék kb ;)
Az a gáz amúgy ha belemevelik a gyerekbe azt hogy lenézze a másikat.Ezt kéne elkerülni,normàlis neveléssel.
Én mindig új és márkás ruhát kaptam mégsem cikiztem azt aki nem mert engen így neveltek.
Sajnos ma más világban élünk.Ez a minden..Kinek mi van,miben öltözik.13-16évesek hamisítvány táskákkal tipegnek mintha hihető lenne.Én ezeket a lányokat előbb cikizném mint azt akin egyszerű,használt,márkátlan ruha van.
Szerintem itt a neveléssel van a gond.Meg a szülőkkel.Sokszor látom mennyire a külsőség a fontos.Újépítésű lakóparkban modern minimum kika,ikea bútorok,autó,300ezres babakocsi sorolhatnám.Igaz minden hitelből.
Szánalmas.Olvasni itt is hogy már sokszor oviban ez megy..Akkor mit várunk ha a gyerek ezt a példát látja?Persze ezt kissé általánosítottam de mindenben van kivétel természetesen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!