Milyen babamatracot vásároltatok? Mi a legjobb a babának? Hol? Mennyiért?
Én félkókuszt vettem egy helyi bababoltban 8-9 ezer körül volt.
Nekem nem volt szimpi a teljes kókusz, túl keménynek tűnik, mondjuk ez se puha.. de nem is szabad puhának lennie.
Mi kókuszmatracot vettünk .Ez is egy olyan fontos dolog ,amin kéne spórolni .Speciálisan sajtolt, laza szerkezetű kókuszrostokból áll, ezért rugalmasabb egy átlagos kókuszmatracnál,Belső anyaga antiallergén,Öko-Tex szabvány szerint van hitelesítve: a termék anyagösszetételében a vegyi anyagok aránya egészen minimális, így az emberi szervezetre nem jelenthet semmilyen veszélyt,kiváló szellőzés
jól alátámasztja a gyermek fejét, nyakát és hátát
a huzat anyaga:frottír
huzata légáteresztős kialakítású huzat levehető, tisztítása:mosógéppel, matrac átmosható
A matrac akár a huzat levétele nélkül is átmosható, így tisztítása a lehető legkényelmesebb.20000 ft volt ha érdekel írj priviben átküldöm a linket ,hol lehet rendelni .De ezek fontos szempontok amiket le írtam ,sógorom gyerek orvos az ő javaslatára vásároltunk sokan nincsenek tisztában azzal,hogy miért fontos a jó minőség hátgerinc problémákat okozhatnak,allergiát és még lehetne sorolni...Amit semmiképp ne vegyél használt matracot
Mi ilyet vettünk: [link]
A matracboltos nagyon lebeszélt a kókuszosról, pedig ugyanannyiba került, igaza volt, ez nagyon kényelmes, pontrugalmas, minőségi, 28 ezer körül volt 2 éve.
Lent összefoglaltam az érveket egyik-másik mellett.
Mindkettő 10-12 e ft körül van.
Kókusz:
jól tart, de eszméletlen kemény, ráadásul a felszíne egyenetlenebb és többen mondják, hogy hideg. Természetes anyag, de nehezen takarítható, ha baleset történik. Több helyen olvastam, hogy bár a gyártók sokszor kihangsúlyzzák hogy kókuszmatraccal is működik, mégis előfordul, a légzésfigyelők nem működnek teljesen jól alatta.
Legjobb: Novetex matracok
Hideghab:
ez is jól tart, gondolj bele, hogy a mai szivacsok a felnőtt emberek súlyát is elbírják és gyártók akár 10-20 év garanciát is vállalnak erre, tehát az, hogy egy babát 2-3 évig kiszolgáljanak, nem okozhat problémát. Kemény, de tényleg kényelmes!
Melegebb, mint a kókusz, viszont nem természetes anyag.
Könnyen elöblíthető, kicsavarható, gyorsan szárad.
Pl: Ikeában általában bízhatsz, minden terméküknél, de babáknál extrán odafigyelnek a biztonságra, folyamatosan ellenőrzött minőség.
Legjobb: Ikea Visa Skönt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!