Miért mossák egybe sokan a baba ruhájit a saját ruháival? Miért nem használnak babamososzert?
Én külön mostam,mert nem nagyon van vilàgos ruhànk és nem mosok feketét fehérrel. De amikor az az egy- egy fehér ruha ott volt a mi ruhàink közül simàn betettem a babaruhàkkal mosni. Ha a hőfok, szìn stimmel akkor miért is kellene külön mosni???
Plàne babamosószerrel??? Nem làtok különbséget a sima szenzitìv és a babamosópor között,max az utóbbi hàromszoros àron van.
De hogy én is megkérdezzem,mit érdekel az Téged,hogy màs mit mivel és hànyszor mos??? Ennyire unatkozol?
Egyrészt ez nem spòrolás, hanem ésszerűség.
Másrészt, én a sajatunkra Coccolinot használtam, gondoltam veszek Coccolino baba öblítőt is, mert a miénkre rá van írva, hogy benzil nemtudommicsodat tartalmaz, ami allergiás reakciót válthat ki. Leemeltem a polcról a flakont, amire lòbetükkel van ráírva, hogy hippoallergén, és német laboratórium által bevizsgalt, ilyen olyan pH semleges, ami jó a bőrnek.
Otthon olvasom aztán a címkén, hátul kisbetűvel, ugyanúgy tartalmazza a benzilt, mint az összes többi Coccolino. . És oda is van írva, hogy allergiát okozhat. Akkor meg hogy a fenébe hippoallergén szted? Így van ez a többi mosoporral is, meg öblítővel egy kamu! Akkor meg nem tökmindegy mivel mosok?
Mért kéne külön mosni ? Szerintem egy egészséges csecsemőnél erős túlzás ..
Persze ha te így szereted,szíved joga,na de azért spúrnak vagy hanyagnak nevezni valakit mert nem steril ruhát ad a gyerekre ..van baj a fejben :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!