Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Miért mossák egybe sokan a...

Miért mossák egybe sokan a baba ruhájit a saját ruháival? Miért nem használnak babamososzert?

Figyelt kérdés
Spórolnak vagy hanyagok ?
2016. febr. 21. 22:11
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Külön mosom, mert csak... Úgyis van sok, kijön egy mosás. De ha úgy alakulna, hogy csak pár darab lenne simán bedobnám a sajátunk közé is, semmi baja nem lesz. Ugyanazt a babamosószert használom magunknak is.
2016. febr. 21. 23:03
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Én külön mostam,mert nem nagyon van vilàgos ruhànk és nem mosok feketét fehérrel. De amikor az az egy- egy fehér ruha ott volt a mi ruhàink közül simàn betettem a babaruhàkkal mosni. Ha a hőfok, szìn stimmel akkor miért is kellene külön mosni???

Plàne babamosószerrel??? Nem làtok különbséget a sima szenzitìv és a babamosópor között,max az utóbbi hàromszoros àron van.

De hogy én is megkérdezzem,mit érdekel az Téged,hogy màs mit mivel és hànyszor mos??? Ennyire unatkozol?

2016. febr. 22. 01:00
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészt ez nem spòrolás, hanem ésszerűség.

Másrészt, én a sajatunkra Coccolinot használtam, gondoltam veszek Coccolino baba öblítőt is, mert a miénkre rá van írva, hogy benzil nemtudommicsodat tartalmaz, ami allergiás reakciót válthat ki. Leemeltem a polcról a flakont, amire lòbetükkel van ráírva, hogy hippoallergén, és német laboratórium által bevizsgalt, ilyen olyan pH semleges, ami jó a bőrnek.

Otthon olvasom aztán a címkén, hátul kisbetűvel, ugyanúgy tartalmazza a benzilt, mint az összes többi Coccolino. . És oda is van írva, hogy allergiát okozhat. Akkor meg hogy a fenébe hippoallergén szted? Így van ez a többi mosoporral is, meg öblítővel egy kamu! Akkor meg nem tökmindegy mivel mosok?

2016. febr. 22. 06:30
 14/17 anonim ***** válasza:
85%
azt hiszem most se fogjuk megtudni mi baja lesz egy babának ha együtt mossuk a ruháját a sajátunkkal, pedig ez már nagyon érdekelne... kiütése, fertőzése, mégis mi????
2016. febr. 22. 08:30
 15/17 anonim ***** válasza:
87%
Nyilván nem apu olajos-autószerelős cuccával kell együtt mosni a baba ruháit, de a normál napi használatú ruhákkal miért ne lehetne?
2016. febr. 22. 10:32
 16/17 anonim ***** válasza:
86%
Képzeld, az előbb nem telt meg a gép a gyerek ruháival és benyomtam mellé 3 törölközönket. Hívod a gyámügyet?
2016. febr. 22. 10:47
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Mért kéne külön mosni ? Szerintem egy egészséges csecsemőnél erős túlzás ..

Persze ha te így szereted,szíved joga,na de azért spúrnak vagy hanyagnak nevezni valakit mert nem steril ruhát ad a gyerekre ..van baj a fejben :D

2016. márc. 12. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!