Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Minvolt fölösleges a babaruhák...

Minvolt fölösleges a babaruhák közül, amiket nem, vagy alig tudtatok ráadni? Méret, és fajta is érdekel, hogy mi jött be, és mi nem.

Figyelt kérdés

Rugdalózóból zárt, vagy nyitott szárú jött be?

Bodyból átlapolós, vagy fejen áthúzós?

Az 56-os ruhákat hány hetes/hónapos koráig tudta hordani?

#méret #Body #rugdalózó #fölösleges babaruhák
2016. febr. 7. 21:12
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Meglátjuk akkor, hogy mi fog nekünk bejönni, kíváncsi voltam, kinél hogy alakult.
2016. febr. 8. 13:17
 12/13 anonim ***** válasza:

Rugiból mindenképpen az alul patentos jó, hogy ne kelljen minden pelenkázáskor levetkőztetni.

Bodyból mindegy, bár én a vállnál patentossal megszívtam, mert 1x odacsíptem a bőrét :(

56-os ruhákat 1 hónapig hordták a gyerekeim, pedig mindketten 4 kilóval és 57-58 cm-el születtek.

A hálózsákot én is nagyon ajánlom, a nagyom még 6 évesen is abban aludt, a kicsi 2,5 éves koráig.

2016. febr. 8. 13:58
 13/13 anonim ***** válasza:

Nekem a mennyiséggel volt gondom,mert túl sok mindent vettem (ezzel párhuzamosan ajándékba is kaptam).Túl hamar kinőtte a kis ruhákat,anélkül hogy 2-3 alkalomnál többször tudjam ráadni.

Valami még eszembe jutott!A kapucnis dolgokat nem adtam rá egészen kicsiként.Amikor az első 1-2 hónapban szinte csak fekszik a hátán,nem tartom jó ötletnek az ilyen darabokat.Legalábbis nem volt jó látni,hogy ott a nyakánál az a kapucni,azt gondoltam,hogy kényelmetlen neki,nem praktikus.Később már aztán használtunk kardigánt,pólót,inget is.

Amit szerettem:nyaknál patentos bodyk,vagy a szélesebb kialakítású belebújtatós.Föléje hosszú ujjú póló,rugival,vagy sima nadrággal.Harisnyája is volt,kis zoknik is,felváltva hordta a sima nadrágot,vagy olyat is,aminek talpa van.

2016. febr. 10. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!