Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Tényleg nézik szülők, hogy a...

Tényleg nézik szülők, hogy a másik gyerekén milyen márkájú a ruha?

Figyelt kérdés

Az oviban sz egyik anyuka szülői után odajött hozzám és megkérdezte, hogy hol veszem a fiam ruháit? Mert szeretne ő is ott körülnézni. Mondtam neki, hogy ami volt rajta, azt hol és melyik üzletben vettem. Meg is köszönte, majd másnap reggel, amikor vittük a fiúkat az oviba, odajött hozzám és közölte, hogy minek ilyen flancos drága cucc a gyerekre. Ajánlottam neki, hogy ne most nézelődjön, majd ha leárazás van, mert én is akkor szoktam onnan vásárolni.De folytatta...hogy nekem miért nem jó a turkáló???Semmi bajom vele persze,de én inkább a vaterán nézelődöm,ha valami olyan kell, ami máshol épp nincs, vettem már ott szép, minőségi ruhát a gyereknek, de mindegy volt neki, megsértődött.

Egyébként még korábban meghívott minket a kisfia szülinapi bulijára és mivel a kisfiúnak is tetszett a én fiam egyik pulcsija, amit az említett "flancos" üzletben vettem, vettem neki is egy ugyanolyat, plusz egy játékot ajándékba.

De most pénteken közölte, hogy "turi buli" lesz náluk, úgyhogy mi nem illünk a képbe :( ami miatt a fiam itt zokogott egész hétvégén :((( Ezzel a helyzettel mit lehet kezdeni? A kisfiú és az én fiam eddig a legjobb barátok voltak az oviban:( de félek ezután az anyuka megtesz majd mindent, hogy ez ne így legyen:((((

2016. jan. 31. 18:12
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
a markat nem nezem. csak hogy tiszta es rendezett e a gyermek, nem e jar szakatt ruhaba...de ha meg ugyis volna ahhoz sem lenne kozom
2016. jan. 31. 20:22
 12/20 anonim ***** válasza:

Sosem néztem a márkát, de olyan volt már, hogy valami tetszett és megkerdeztem hol vették.

A pulcsit nem kellett volna megvenni, ovis gyerekek bulijára nem való ilyesmi, nem szabad nagy értékű ajándékot venni, pláne ha tudja az ember, hogy rosszul állnak anyagilag.

Van, aki nem szereti a turit, Pl én sem, sőt,egyeb hasznalt ruhát se adnék a gyerekre, de azt se szólom meg, aki azt szereti. Lehet hogy valahogy úgy sikerült szolnod a trial kapcsolatban, hogy azon joggal sértődött meg.

2016. jan. 31. 20:42
 13/20 A kérdező kommentje:

Én se nézem, olyan volt hogy egyforma pulcsija volt egy másik gyerekkel a játszóházban,a fiam szúrta ki, rögtön össze is barátkoztak :)

A kérdésre válaszolva,

Okaidi felső és nadrág volt rajta aznap, Benetton a kabátja és Gap kötött sapija van.Ezeken a helyeken szoktam vásárolni, de tényleg szinte csak ha leárazás van.

2016. jan. 31. 20:59
 14/20 anonim ***** válasza:

szerintem a saját fiának is okozott ezzel fájdalmat, ha pont a kisbartját nem láthatja születésnapján...

szerintem nem nézik a szülők(illetve nekem nem tűnt el, hogy a ruháját vizsgálgatnák e a gyereknek, max, kitárgyalni szokták anyukák, hogy pl milyen benti szandál az, ami egészséges lenne, stb szóval ilyen szempontokból)

2016. jan. 31. 20:59
 15/20 anonim ***** válasza:

Nem szoktàk nézni.

Részemről ez az okaidi vagy mi... Hàt még nem hallottam,de most ràkeresve nem érzen annyira dràgànak. A benetton is sokat vett vissza àrban szerintem,a gap meg sz@r. Amúgy én nagy turis vagyok,de pl hàdàba nem jàrnék a vilàg minden kincséért sem mert néha dràgàbb mint a butik ahol új ruhàkat àrulnak. Nem is értem mi értelme az ilyen helyeknek...

Anyukàt meg biztos leosztottam volna. Azt veszek a gyereknek amit és ahol akarok/tudok,ehhez meg senkinek nincs köze. Amúgy a kisfiam szinte mindig szakadt 😁 Első nap a suliban:

-Dràgàm kérlek ne szakìtsd ki a nadràgod és ne fetrengj az udvaron!

Délutàn(a nadràg fél szàra hiànyzik,màsiknak a térdén kb 3 centi vastag kőkeményre szàradt sàrfolt):

-???

- Anya nem azt mondtad reggel,hogy szakìtsam el a nadràgomat?

Na itt volt végem..

2016. febr. 1. 02:02
 16/20 anonim ***** válasza:
Jó nagy bunkó nő lehet.Ne állj szóba ilyenekkel,ezeknek a turkáló való.
2016. febr. 1. 11:49
 17/20 anonim ***** válasza:
Direkt nem nézem de volt hogy észre vetem egy szebb aranyosabb ruhát ,ha észre is veszek dolgokat azt nem közlöm másokal .
2016. febr. 1. 18:40
 18/20 anonim ***** válasza:
Ez elképesztő...nem győzök levegőért kapkodni..., erre mondják, hogy a kultúra ... a biztosítékot... Hát, tényleg le kellett volna osztani, hogy lehet valaki ekkora bunkó! És igen, a saját gyerekével és a tiéddel tolt ki az ő irigysége miatt...borzasztó...és elsősorban ez, de az is, hogy milyen tapló...nem mindennapi az biztos!:((( De legalább tudod, merre hány méter! Jobb, mintha utólag derül ki, hogy valaki milyen, próbáld nézni ezt az oldalát. Jobb, mintha összebarátkoztok és akkor derül ez ki.
2016. febr. 5. 03:11
 19/20 anonim ***** válasza:
Engem sosem érdekelt, kin milyen ruha van! Fura ez a nő,inkább tartaná magába az irigységét!
2016. febr. 15. 11:59
 20/20 A kérdező kommentje:

Gondoltam megírom mi lett a vége :(Nem lett jobba helyzet, főleg hogy a kis barát visszamondta, miket mondott rólunk otthon anyuci :(((Le sem írom....

Sajnos lelkileg úgy megviselte, hogy ki kellett vennünk az oviból:(

Azóta egy magánoviba jár, ahol nagyon megszerették őt, szerncsére sok kis barátja is lett és senkit nem érdekel mi van rajta! :) De eléggé elszomorít, hogy ilyen emberek, pontosabban szülők vannak....

2016. febr. 23. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!