Télen mit adtok overál alá 1-2 év közötti babára?
- Ha babakocsiban ül, nem mozog
- Ha szaladgál, szánkózik, egyszóval mozgásban van :) stb.
Fura,hogy nem viszitek ki minuszban...ha mondjuk -7 fok van és szakad a hó,nem mentek ki?? Én nem bìrnám megállni és sose tettem,ha havazik kint a helyünk!!! :)
Vagy ha van nagyobb tesó aki ovis/sulis,nem fogod vinni, mert minusz van?!
10 fok körül pl. egy pamut nadrág, ami poláros belül+pulóver+h.u.body+vékony sapka+átmeneti kabát....ha fentebb megy a hőmérséklet akkor a kabát lekerül
5 fok harisnya+vastagabb nadrág+ugyanaz mint a 10 foknál+vadtagabb sapka+vékony pulcsi
Minuszban
-5 fok körül harisnya az overál alá
-10 alatt harisnya+nadrág+overál
De láttam,hogy van aki adott már overált a gyerekére,minuszban mit ad rá? 2 overált?! Nem szabad túlöltöztetni.
attól még hogy nem értetek velem egyet, nem kell lepontozni, a kérdés arra vonatkozott, miben viszem őt ki, és én erre válaszoltam...tehát a válaszom hasznos, max nem értetek vele egyet, ráadásul mindjárt a 2. válaszomban azt is hozzátettem, hogy én nem viszem ki -5 fokban, de -1-2 fokban még igen...aki ettől lepontoz, gratulálok neki
3-as
10: próbáltam a kérdésre minél részletesebben válaszolni. elnézést kérek érte...igen, én így nézem a hőmérőt, és ez alapján próbálom behatárolni mit adok rá. nem kell vele egyetérteni. De válasz volt a kérdésre.
3-as
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!