Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Télen mit adtok overál alá...

Télen mit adtok overál alá 1-2 év közötti babára?

Figyelt kérdés

- Ha babakocsiban ül, nem mozog

- Ha szaladgál, szánkózik, egyszóval mozgásban van :) stb.

2015. okt. 30. 13:50
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Csak azért csodálkoztam (illetve azért IS) azon, hogy semmi nem kerül az overál alá, mert nem lehet valami jó érzés így benne, én legalábbis nem tudom elképzelni, hogy mondjuk az akár milyen vastag télikabát alatt csak a pucér bőröm legyen... nekem fura.. akkor ha nagyon vastag az overál legalább egy vékony harisnyát vagy legginst adnék alá..
2015. okt. 30. 15:09
 12/16 anonim ***** válasza:

Fura,hogy nem viszitek ki minuszban...ha mondjuk -7 fok van és szakad a hó,nem mentek ki?? Én nem bìrnám megállni és sose tettem,ha havazik kint a helyünk!!! :)

Vagy ha van nagyobb tesó aki ovis/sulis,nem fogod vinni, mert minusz van?!

10 fok körül pl. egy pamut nadrág, ami poláros belül+pulóver+h.u.body+vékony sapka+átmeneti kabát....ha fentebb megy a hőmérséklet akkor a kabát lekerül

5 fok harisnya+vastagabb nadrág+ugyanaz mint a 10 foknál+vadtagabb sapka+vékony pulcsi

Minuszban

-5 fok körül harisnya az overál alá

-10 alatt harisnya+nadrág+overál

De láttam,hogy van aki adott már overált a gyerekére,minuszban mit ad rá? 2 overált?! Nem szabad túlöltöztetni.

2015. okt. 30. 16:24
 13/16 anonim ***** válasza:
Ja lemaradt,hogy ha babakocsiban ül akkor kap egy takarót!
2015. okt. 30. 16:29
 14/16 anonim ***** válasza:

attól még hogy nem értetek velem egyet, nem kell lepontozni, a kérdés arra vonatkozott, miben viszem őt ki, és én erre válaszoltam...tehát a válaszom hasznos, max nem értetek vele egyet, ráadásul mindjárt a 2. válaszomban azt is hozzátettem, hogy én nem viszem ki -5 fokban, de -1-2 fokban még igen...aki ettől lepontoz, gratulálok neki

3-as

2015. okt. 30. 17:28
 15/16 anonim ***** válasza:
11: ebből a nézőpontból még nem néztem, én egyébként sosem veszek pulóvert a télikabát alá 0 fok felett: mint írtam én elég "lengén öltözöm", nekem a pulcsi kabát együtt meleg. viszont mivel ilyenkor elég hülyén néznék ki kardigánban, általában inkább a kabátot veszem fel, és alá semmit. engem ez egyáltalán nem zavar, ezért meg sem fordult még a fejemben, hogy a lányom zavarná, ha nincs az overál alatt semmi. puha, polár bélelt overál...nem tudom...eddig nem panaszkodott :)
2015. okt. 30. 17:30
 16/16 anonim ***** válasza:

10: próbáltam a kérdésre minél részletesebben válaszolni. elnézést kérek érte...igen, én így nézem a hőmérőt, és ez alapján próbálom behatárolni mit adok rá. nem kell vele egyetérteni. De válasz volt a kérdésre.

3-as

2015. okt. 30. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!