Kisgyereknek hol vesztek késő őszre/télre bélelt, vízálló nadrágot vagy overallt, overall nadrágot?
Köszi a válaszokat!
Nekem sajnos a Brendon és Decathlon már a drága kategória, főleg úgy hogy nem egyet szeretnék venni, hanem kettőt.
Kínaiban nem nagyon vásároltam még semmit, 1-2 kivétellel de sajnos csalódtam. És árban nem volt kedvezőbb mint a márkás.
Kikben nem néztem még, ott megnézem.
No azért ne hasonlítsuk össze a Brendon árait a kínai boltéval. Kínaiban 4-5000 ft egy overál vagy sínadrág kabáttal, a Brendonban duplája, vagy több.
Decathlonban szokott még lenni akcióban 6-8.000 ft-ért.
Kikben még nem láttam overált, de csak tavasszal voltam ott először
Azt hiszem, megvárom amíg az Aldi vagy Lidl árulja, ott azért elég mérsékelt árak szoktak lenni.
Nem emlékszem már, melyik ruhadarab volt aminél nagyon meglepődtem, hogy ugyanannyiba került mint pl. a H&M-ben. De lehet, hogy ez kivételes eset volt vagy esetleg nálunk drága a kínai (tényleg nem sűrűn járok oda).
Kangaboo honlapján még nincsenek fent az overálok sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!