Divat még a kötött babaruha?
17 hetes terhes vagyok és anyósom már orrba-szájba köti a babaruhákat,ha kell,ha nem.Finoman már céloztam rá,hogy nem kell túlzásokba esni,de nem igazán vette a lapot,ráadásul nekem nem is tetszenek annyira a kötött babaholmik.
Oké,hogy első unoka,de akkor is.
Szerintem jópofák, tudnak nagyon szépek és igazán divatosak lenni.
Ha a mama szeret kötni, hagyjad neki. Az én nagymamám csodaszép, pihe-puha kocsitakarókat kötött anno a fiamnak, kincsként őrzöm, mert azt a dédi csinálta. Sőt, köttettem vele a szomszédom kislányának ajándékba rózsaszínt. A legegyedibb cucca. Ilyet tuti nem fogsz kapni a boltban!
Keresgélj neked tetsző ruhadarabokat, vegyél te fonalat (van kifejezetten bébifonal) és kérd meg, kösse meg! Főleg, ha kislányotok lesz, csodaszép kis kargánokat, bolerókat, sapikat köthet neki, akár nagyobb méretben is.
Ezen nem érdemes összeveszni.
Utolsó vagyok.
Még az jutott eszembe, ha ennyire szeret kötni a mama, esetleg felvethetnéd neki, kössön ici-pici babasapkákat, amiket el tudtok küldeni valamelyik kórház Pic osztályára, mert a koraszülötteknek kell a sapi, de annyira pindurkák, hogy boltban nem lehet kapni rájuk.
Sok harcod lesz még a gyerek körül, van, amiben az asztalra kell csapni és nem engedni, de van, amiben jobb a kompromisszum, elvégre a mama senkit sem akar bántani a lelkesedésével.
Mindenkinek köszönöm a válaszokat!
10-esnek pedig külön köszönet a belinkelt képekért :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!