Rossz szandált vettem a babámnak? Ti ráadnátok?

Figyelt kérdés

1. baba, még nem mindig jut eszembe mind az ezer dolog, amire figyelni kell...

1 éves, jár önállóan. Vettem neki ma egy szandált, amin csak azt figyeltem, hogy zárt legyen a hátulja és jól tartsa a bokáját. Viszont megmutattam anyósomnak, aki rögtön mondta, hogy ez nem jó, fájni fog benne a lába, mert nincs benne harántemelő. Tehát teljesen sík a talpa. Visszavigyem? Visszaveszik egyáltalán? Nem volt olcsó... Vagy jó lesz?

2015. ápr. 22. 18:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Látod kérdező, ennyi egybehangzó vélemény:) Anyós helyett máskor is kérdezd a gyk olvasóit:)
2015. ápr. 22. 19:05
 12/14 A kérdező kommentje:

Hű, mennyi hozzászólás! Köszönöm! 

Igen, anyósom nagyon ért mindenhez...ő is a siestához ragaszkodott, nemis tetszett neki, hogy az első cipője a fiamnak nem az volt...

Akkor megtartjuk a csodaszép szandit! Tudtommal nincs bokasüllyedése a fiamnak, nagyon szépen jár, az 1 éves státuszon is azt mondta a doktornő.

2015. ápr. 22. 19:20
 13/14 anonim ***** válasza:
73%
3 napon belül minden terméket vissza kell cserélni nyugta ellenében, jogod van elállni a vásárlástól, akkor is, ha nincs baj a termékkel.
2015. ápr. 22. 19:41
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

A gyerekek lábának (és igazából a mienknek is), a legjobb, ha mezítlább megy és a lábboltozata megmarad addig amíg csak lehet. Ez majd késöbbi lábproblémák elkerülésére is kell.

Ìgy otthon csúszásgátlós zokni, vagy börtutyi(aminek nincsen talpa). Kint ha még nem jár teljesen akkor börtutyi, vagy olyan cipö amiben a lába nem sérül de egy kézzel könnyen összenyomod a talpát, vagy is rugalmas.

Amit nem szabad az ha nagyon puha(rugalmas és puha nem ugyan az) vagy nagyon merev a talpa. A cipönek hajlani kell a lábbal.

Ha nincsen ortopédiai gondja, mint befele-kifele dölö boka akkor mindegy miben van, de legjobb mezitláb ahol csak lehet. Ha van baj akkor a doki elmondja melyik ortopéd cipö kell neki.

2015. ápr. 22. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!