Niki19900723 kérdése:

Harisnya a kicsi babára?

Figyelt kérdés
a párommal azon megy a "vita" , hogy kerültek pamut harisnyák a baba ruhatárába, mert kaptunk egy jó párat , Én nagyon örülök nekik , mert tök csini lesz ,meg ugye hűvösebb időben sem árt esti órákban nyáron , szerintem , szerinte viszont teljesen fölösleges amíg nem tud járni harisnyát adni rá , mert nem mutat sehogy , meg minek ? június végi, július elejei lesz a kislányunk ... kinek mi a véleménye a harisnyáról ? Mikor , miért hasznos ? mikortól aranyos szép ? Mikor adjunk a kislányra harisnyát ? mondjuk mikor látogatóba visszük rokonokhoz és szépen felöltöztetjük? vélemények ?
2015. márc. 21. 20:10
 1/6 anonim ***** válasza:
majd feladod egy szép ruhához, vagy ha jó idő van,de elbír egy harisnyát. a leggings+tunika is nagyon helyes együtt :-) meg sose tudni,nyáron is lehet hűvős ha korán vagy későn mentek valahová. majd elhasználjátok,ha már kaptátok :-)
2015. márc. 21. 20:13
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, igen Én is így gondolom :)és , nem mutat rosszul 1-2 hónapos babán egy szép harisnya valami szép ruhácskával , nem ?
2015. márc. 21. 20:16
 3/6 anonim ***** válasza:
Amíg nem állt fel,.addig mi rugdalózót adtunk a gyerkőcre. Utána is ritkán adtunk rá harisnyát, mert hiába volt pamut, mégis kicsípte a bőrét, mert nagyon érzékeny neki. Amikor hidegben babakocsiztunk, akkor adtuk rá, mert muszáj volt a nadrág alá, de csak kényszerből, azért soha, mert jól mutat rajta. Majd kitapasztaljátok ti is, mert vannak.gyerekek, akik nem.szeretik vagy érzékenyebb a.bőrük, vannak, akiknek.viszont beválik, mert mondjuk.a zoknit leszedi a gyerek, mezítláb meg nem.lehet.
2015. márc. 21. 20:21
 4/6 anonim ***** válasza:

A június közepi lányom nem hordott harisnyát. A tél közepi fiamra adtunk, mert egyszerűen kellett a rugi alá.

Én jobban szerettem a leggingset a nyári gyereknél, ha hűvösebb idő volt, akkor rugit kapott. Szerintem ezen felesleges vitatkozni, majd ha úgy adódik, ráadod. Takaróval készülj többféle vastagságúval, meg vékony kardigánnal, kocsikabáttal, mi azt használtunk nyáron esténként többet. De ha nagyon meleg lesz, egy újszülöttet se kell agyonöltöztetni.

2015. márc. 21. 20:57
 5/6 anonim ***** válasza:

1-2 hónaposon valóban nem mutat jól a harisnya meg a szoknya meg semmi ami felcsúszhat mert az felcsúszik, vagy lecsúszhat mert az lecsúszik :D

nem tudom, lehet mert nagy a pocakjuk vagy miért, de minden pelus alatt lesz és hónaljban :D olyan 4-5 hónapos koruktól, vagy inkább mikor tudnak ülni állnak szerintem valahogy ezek a babákon :) mondjuk akkor meg nálatok tél lesz és overál alá nagyon praktikus :)

2015. márc. 21. 22:30
 6/6 anonim ***** válasza:
Én is "dísznek" adtam néha rá, mondjuk januári a lányunk. Overál alá kisruhával teljesen jó, ha valahova viszitek, de főként ősszel fogjátok használni. Mi is csak nagy ritkán használtuk, abszolút nem praktikus, de ha csak úgy kaptátok néha rá lehet adni :-)
2015. márc. 22. 07:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!