Marcius 23. -an fogok szulni. Mire van szuksege a babanak ugy kb 3-4 honapos koraig?
Nagyon gratulálok a babához!!
Fiú lesz vagy lány???
Koszonom szepen :-) fiu lesz, es en olyan atlagos babara szamitok... 32 hetesen 1800 grammra becsultek...
Van egy leanykam, o decemberi, neki olyan konnyen vasaroltam meg mindent... Tudtam, hogy hideg lesz... De most olyan ketsegbe vagyok esve... miben lehet itthon illetve kint... hordozni fogom kint kendoben, s ennek fuggvenyeben is valasztanek ruhakat...
A picikre még 25 fokban is hosszú ujjú, hosszú nadrág kell.
Kell 10-15 db rövidujjú body, 10-15 db talpas hosszú ujjú rugi, 2-3 kardigán, 2 átmeneti overál. 2 sapka.
Tescóban 0-3 hó méretezésű ruhák pont kitartanak nyárig, amikor jön a kánikula.
- 10 body (vegyesen rövid és hosszú ujjú)
- 10 db rugi, pamut. Lehet ujjatlan is közötte, de inkább hosszú ujjú.
- 2-3 pár kis zokni
- 2-3 db pamut nadrág (derékrészre figyelni kell, hogy pamut legyen, vagy ne szoros gumis)
- 1-2 db kocsikabát
- 1-2 db kardigán
- 2-3 db sapka vékony és közepesen vastag
Ez alap az 56-os és a 62-es készletből is. Később kiegészítheted kantáros nadrágokkal, pulcsikkal, mert 3-4 hónaposan már egész klasszul lehet őket ilyenekbe is öltöztetni, ha mentek valahová.
Nyár elején vehetsz neki napozókat, kalapot, kánikulában ráadod. Egyébként elég lesz a body és a talpas nadrág.
Átmeneti overallt vehetsz, de nem fontos. Plüssös anyagú legyen, ne anorákos. Termó, polár és egyéb téli holmi nem nagyon kell.
A nagyobb fiam március 20-án született, hóban mentünk be, 4 nap múlva 20 fokos meleg volt, kabát nélkül jöttem ki a kórházból.
Adtak rá egy hosszú ujjú bodyt, pamut rugit, plüss kabátkát, sapkát és a hordozóban négybe hajtott polárpléddel takartuk be. Egyáltalán nem fázott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!