2 kg körül hozhatom haza a korababámat. Hol és milyen ruha méreteket érdemes venni neki? ill. milyen sapka méretet? Ami legalább 1 hónapig jó lessz rá.
én bababboltban vettem álommanós újszülött sapkát, azt jó vol, hamar kinőtte, de mindig több sapink volt, nem értem miért egyet akarsz egy hónapig...
volt vastag, vékony, meg ha olajozni kellet a fejét koszmó ellen, akkor is kell rá, míg állni van hagyva rajta, mert áthűl.
volt füles, megkötős, meg nem füles, stb kisebb nagyobb, sima pamut, meg kötött
ruhaméret a hosszától függ
Több helyen kaphatóak kis súlyú babákra ruhák, 00-ás, 44-es, 50-es méretjelölések vannak rajtuk.Némelyikben súlyhatár van irva, pl 2.3 kg vagy 2.7 kg. Először szerintem a 44-esek fognak kelleni, de 2.5-3 kg súlynál már 50-esek is jók.
Kikben vannak 44-es és 46-os ruhák,és 50-esek is, body és rugdalózók is szoktak lenni jó árban.
Tescoban 00, vagy 44 -es mérettel vannak, de előfordul hogy newborn felirat van bennük és elég picik, abból vehetsz, mert bele fog nőni hamar.
Brendonban 44 -es méretet keress, vannak bodyk , rugik is. 50-es méretűek is vannak itt is.
C+A-ban, H+M-ben 44-es méretűek vannak.
Leopoldi webáruházban is vannak 44 és 50-es méretek is.
Kinti ruhának vehetsz 56 -ost, meleg overált.
Sapiból a legkisebből vegyél ránézésre látod hogy melyik amelyik nagyon pici, a Brendonba vannak fejre simuló pici méretű sapik.
Kik-ben vannak picike ruhák elfogadható áron. mi is ott vettük a legtöbbet, illetve tesómék a Brendonban és a Tescoban is tudtak venni.
Ne 1 sapit vegyél, mert kevés lesz. Nagyon változékony az idő, kell vastagabb és vékonyabb sapka is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!