Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Milyen ruhába öltöztessem az...

Milyen ruhába öltöztessem az egy éves kislányomat a Mikulással való találkozáshoz, fotózáshoz?

Figyelt kérdés

2014. dec. 4. 10:34
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Az enyém ma piros hosszú ujjú bodyban piros harisnyában volt és sárgásbarnás bársony ruhában.De közös kép nem készült mert félt a Mikutól:D
2014. dec. 4. 14:15
 12/17 A kérdező kommentje:
Arra én is kíváncsi leszek, hogy az én kislányom mit szól a Mikuláshoz :)
2014. dec. 4. 14:43
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Az enyém tavaly sírt, másfél éves volt akkor. A szoba másik végéből nézte, mondta, hogy menjünk oda, de a Mikulás 1 méteres körzetében kegyetlen jajjveszékelésbe fogott. Bezeg a mandarint, amit a Mikulás így nekem adott, jóízűen megette...

Mi nem öltöztünk ki különösebben, harisnyára világoskék pöttyös leggings volt rajta és egy hasonló kék felső karácsonyi szöveges hímzéssel.

Idén is próbálkozunk, most ruhácska lesz rajta. Mintás harisnya, mintás body és fehér ruhácska.

2014. dec. 5. 10:53
 14/17 A kérdező kommentje:
Megvolt a nagy találkozás a Mikulással :) abszolút nem félt, gyönyörűen üldögélt a Miki ölében, míg elkészültek a fotók. Csak a szaloncukrot nem akarta elfogadni :) Egy kis farmerruhát adtam rá halvány rózsaszín harisnyával és felsővel. Köszi a kommenteket!
2014. dec. 6. 12:46
 15/17 gyilki ***** válasza:
35%
Semmit! Úgy lesz egyedi! :-)
2014. dec. 9. 16:10
 16/17 anonim válasza:
69%
Mindenképp olyan ruhát adj rá amibe jól és kényelmessen érzi magát :)
2014. dec. 10. 12:33
 17/17 anonim ***** válasza:
Ügyes kislány!:)
2014. dec. 10. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!