Nem márkás új ruhát vennétek a gyermeteknek csomagban?
Köszi szépen a válaszokat! :)
Ahol én néztem, kb. 7-800 Ft/db a body.
Akinek van még tapasztalata, javaslata, továbbra is köszönettel fogadom.
7-800 Ft/db áron a boltban is megveheted a bodykat, akkor meg tudod tapogatni, meg tudod nézni, hogy tényleg pamut-e 100%-ban (esetleg biopamut).
A pici babának nem a márkajelzés, hanem a ruházat összetétele, tisztasága lesz a fontosabb.
Megtehetjük, hogy jó minőségű, drágább ruházatokat is vásárolunk, de amikor baba volt a kisfiam, akkor én maximálisan elégedett voltam a "noname" ruhákkal is.
Az anyagösszetételt viszont néztem!
Nagyon jók a tescos F&F termékek (van gyakran leárazás is, pl. hétvégén is mindenre -20% volt, az akciósokra is), vagy a Lidl-ben, Aldiban kapható Lupilu 100% biopamut termékek is, illetve mi még a C&A, H&M termékeket is szerettük.
A lidl, Aldi esetében a nem akciós árú body is kb. ennyi, tescoban még olcsóbb, a H&H-ben és C&A-ban is ki lehet fogni kupont vagy akciós időszakot, érdemes figyelni és akkor darabonként válogathatsz és árban ugyanott vagy.
Látatlanban én bizony nem vennék ruházatot- jó lenne látni, hogy mi az összetétele, mennyire sűrű a szövése (mennyire nyúlós pl.), milyen anyagból vannak a patentek, mennyire műanyag a díszítés, a varrása mennyire normális stb.
Nem kell egy babának mérkás holmi, nem ettől lesz kényelmes, boldog és komfortos az élete, inkább a minőségre menj, ne a címke feliratára :)
nem márka érdekel feltétlen ,de szép legyen,tehát csak azért használtan nem veszek meg valamit olcsobb ,ja és csomagban én semmit nem venék meg inkább egyenként ,
különben ujonan is lehet 600ft venni badyit.
én várnék még 3 hetet mert jönek a tescoban a leárazások ,és ott uj,szép és olcso dolgokat is találhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!