Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Nem márkás új ruhát vennétek...

Anyanaklenninehez kérdése:

Nem márkás új ruhát vennétek a gyermeteknek csomagban?

Figyelt kérdés
Babát várok, és most nézegetem a babaruhákat. Találtam egy olyan csomagajánlatot, amiben minden szükséges ruha benne van: 7 body, 7 rugi, hálózsák, anyagos pelus, kiskesztyű, sapka. Az anyaga nagyon jó, de nem márkás. Ti megvennétek? Vagy vegyek egyesével márkás darabokat? De úgy még használtan is drágább vagy ugyanannyi lenne az ára. Mit javasoltok?

#Új babaruha #babaruha csomag
2014. dec. 1. 23:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Babakorában sosem vettem márkás dolgokat a lányomnak. Arra figyeltem, hogy pamut, jó minőségű és lehetőleg szép is legyen. Hónapok alatt kinő mindent. De van akiknek a márka rettentő fontos... amúgy turiban is sok szép márkás dolgot kapni.
2014. dec. 1. 23:40
 2/11 anonim ***** válasza:
Ez attol fugg neked mennyire fontos, hogy markas ruhai legyenek.En nem vagyok markamanias, de csak uj, divatos, jo minosegu ruhakat veszek a gyerekeimnek.Ha tenyleg szep valoszinuleg megvennem csomagban, bar en jobban szeretem egyesevel osszevalogatni a ruhakat.A rugik es bodyk nagy resze amit vettem most a picurnak szep, jo minosegu, de nem markas, 1-2 Next rugi kivetelevel.Vettem meg nehany setalos rucit is, azok nagyreszt a Benettonbol vannak (ott rugit egyebkent sem lattam), de vettem a Zarabol es H&M-bol is.
2014. dec. 1. 23:55
 3/11 anonim ***** válasza:
Attól függ el akarod-e később adni. Ami nem márkás simán lehet jó (vagy rossz), de használtan nem nagyon fog elkelni.
2014. dec. 2. 00:12
 4/11 anonim ***** válasza:
Én szeretem a márkás cuccokat, viszont amíg nagyon pici a gyerkőc, addig szerintem felesleges. Kisfiam most lesz 1 hónapos, eddig overallt vettem egyedül márkásat, de azt is csak azért, mert az tetszett meg. Később biztosan lesznek márkás cuccai, de most úgy vagyok vele, hogy nincs értelme, mert van olyan rugija/bodyja, amit csak 2x tudtam ráadni, mert kinőtte
2014. dec. 2. 00:54
 5/11 anonim ***** válasza:
igaz en nem vettem hanem kaptam, de nagyon jo allapotu mindegyik.. kb 40 dbos a szett de meg venni sem tudtam volna jobbat.. arrol nem beszelve hogy horror aron vannak a baba holmik es eleinte max ket honapig jo ra minden.. szoval en ugy vagyok vele, hogy az elso ket evben inkabb hasznaltan fogok ruhacsomagokat venni, majd mikor mar tobb ideig is tud hordani egy egy ruhadarabot akkor veszek neki ujakat...
2014. dec. 2. 00:54
 6/11 anonim ***** válasza:
Szintén szeretem a márkás dolgokat, de rájöttem, hogy ilyen picinek totál felesleges. Az elején 2500-3000 forintért vettem bodykat a brendonban, de a 2500 ft-os 5 db-os tescos is ugyanolyan jó arra a pár hónapra, amíg ki nem növi.
2014. dec. 2. 08:56
 7/11 A kérdező kommentje:

Köszi szépen a válaszokat! :)

Ahol én néztem, kb. 7-800 Ft/db a body.

Akinek van még tapasztalata, javaslata, továbbra is köszönettel fogadom.

2014. dec. 2. 09:04
 8/11 anonim ***** válasza:
Én nem vettem márkás cuccokat mert 1hó és ki is nőtte a rucikat a fiam. F&F bodykat akciósan 1700/5db nagyon megéri és jó az anyagam+ mintás is. Én vettem már 5db mintás textilpelust is a tescoban 1500ért. Jó dolgok vannak és nem megy szét az sem sőt elkopni sem tud. Feledlegesnek tartom a pénz szorását hisz nekik nem számit mi milyen márka van rajtuk. De aki megteheti és ő attól érzi jó magát akkor vegye meg. Amúgy turizni is szoktam vagy facebook csoportokban vásárolni más anyukáktól ott fogtam már ki nike gatyát 500ftért éd nem is látszik hogy volt valakin.A.
2014. dec. 2. 09:57
 9/11 anonim ***** válasza:

7-800 Ft/db áron a boltban is megveheted a bodykat, akkor meg tudod tapogatni, meg tudod nézni, hogy tényleg pamut-e 100%-ban (esetleg biopamut).

A pici babának nem a márkajelzés, hanem a ruházat összetétele, tisztasága lesz a fontosabb.

Megtehetjük, hogy jó minőségű, drágább ruházatokat is vásárolunk, de amikor baba volt a kisfiam, akkor én maximálisan elégedett voltam a "noname" ruhákkal is.

Az anyagösszetételt viszont néztem!

Nagyon jók a tescos F&F termékek (van gyakran leárazás is, pl. hétvégén is mindenre -20% volt, az akciósokra is), vagy a Lidl-ben, Aldiban kapható Lupilu 100% biopamut termékek is, illetve mi még a C&A, H&M termékeket is szerettük.

A lidl, Aldi esetében a nem akciós árú body is kb. ennyi, tescoban még olcsóbb, a H&H-ben és C&A-ban is ki lehet fogni kupont vagy akciós időszakot, érdemes figyelni és akkor darabonként válogathatsz és árban ugyanott vagy.

Látatlanban én bizony nem vennék ruházatot- jó lenne látni, hogy mi az összetétele, mennyire sűrű a szövése (mennyire nyúlós pl.), milyen anyagból vannak a patentek, mennyire műanyag a díszítés, a varrása mennyire normális stb.

Nem kell egy babának mérkás holmi, nem ettől lesz kényelmes, boldog és komfortos az élete, inkább a minőségre menj, ne a címke feliratára :)

2014. dec. 2. 10:49
 10/11 anonim ***** válasza:

nem márka érdekel feltétlen ,de szép legyen,tehát csak azért használtan nem veszek meg valamit olcsobb ,ja és csomagban én semmit nem venék meg inkább egyenként ,

különben ujonan is lehet 600ft venni badyit.

én várnék még 3 hetet mert jönek a tescoban a leárazások ,és ott uj,szép és olcso dolgokat is találhatsz.

2014. dec. 3. 06:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!