Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Vasárnapi akcióból a Lidl-ben...

Vasárnapi akcióból a Lidl-ben találok még kedden?

Figyelt kérdés

Vannak most jó árban bodyk, nadrágok, de csak kedden tudok menni.

Szerintetek érdemes még elmenni vagy inkább máshova?

Ritkán vásárolok a Lidl-ben, nem tudom meddig tart a készlet általában.

2014. nov. 3. 14:21
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha jó áron vannak, akkor sajnos hamar elkapkodják őket. Akár már aznap. De nekem a minőségükre soha nem volt kifogásom.
2014. nov. 3. 14:42
 2/8 anonim ***** válasza:
Én ma délelőtt még kaptam bodyt, voltak nadrágok, pulcsik is, bár már nem minden méretben. Tényleg jó minőség, érdemes megpróbálni.
2014. nov. 3. 15:26
 3/8 A kérdező kommentje:

Én is olvastam már itt több helyen, hogy jó minőségűek és az áruk is nagyon jó szerintem.

Nagyon remélem, lesz még :/

(Bár csak délután tudok holnap is menni)

2014. nov. 3. 15:28
 4/8 anonim ***** válasza:
Én ma voltam 2 Lidlben is, de nem voltak már.
2014. nov. 3. 16:48
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerencsére én tegnap bejutottam. Nagyon aranyos holmikat vettem. Sajnos én is jártam már úgy, hogy csak másnap mentem és nem kaptam. De próba szerencse.
2014. nov. 3. 17:43
 6/8 anonim ***** válasza:

Ha szerencséd van, még lesz.

Én tegnap délelőtt mentem, 10 óra felé és már a világos macis pulcsiból csak két darab volt. :(

Jó sokan voltak, néhányan csak a ruhák miatt jöttek.

Viszont tényleg nagyon jó minőségűek, nagyon szeretem ezt a márkát, szuper és tartós holmikat vettem eddig.

2014. nov. 3. 18:17
 7/8 anonim ***** válasza:
atol függ melyik lidlbe szeretnél menni és hol ,van ahol még van ,késöbb is és van ahol már elviszik ,meg kell probálnod .mert nem egyformán fogy az üzletek készlete.
2014. nov. 4. 06:09
 8/8 A kérdező kommentje:

Képzeljétek!

Volt még!!!

Mondjuk már elég kevés, és a méretében a kislányomnak az utolsó- utolsó előtti darabokat hoztam el :)

Nagyon örülök, mert egyébként elég peches szoktam lenni :)

2014. nov. 5. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!