Pizsama alá szoktál trikót adni?
Igen,én szoktam.
22 hónapos a gyerkőc
Nem. Nálunk a lányom a zoknit nem tári alvásnál (mi se alszunk zokniba), plusz a takarója kályha meleg és ott a fűtés is.
Szerencsére ő nem az a kitakaródzó fajta gyerek :)
Mikor hűvös van a szobában ahol alszunk (pld. vendégségben, vagy minap voltunk vendégházban és még nem volt fűtés) akkor kap trikót a pizsama alá.. Zoknit akkor sem, mert nem szokta meg és mi se szeretjük, sosem aludtunk zokniban.
De itthon 22 fok körül van éjszaka is.. akkor nem adok trikót alá, mert amúgy izzadós.
18 fok??? :O Nem fáztok?És a gyerek?
Te jó ég,mi megfagynánk.Nálunk éjjel-nappal 24-25 fok van,most is.
Nem adok rá éjszakára trikót,zoknit sem.
24-25 fok? Atya Isten. Medence lenne az ágyunk mire felkelünk! Az én fiamon már 22 fokban is kijön az ekcéma. Állandó 20 fok van bent és megy a hideg párásító. A 18 fok szerintem éjszakára nem kevés, úgy is betakaróznak.
Nem adok rá trikót. Póló, alsógatyában alszik. Neki a pizsama is meleg, akkor is kicsattog reggelre. Teljesen mindegy milyen vékony a pizsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!