Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Valaki esetleg aki jártas a...

Valaki esetleg aki jártas a dologban tudna segíteni?

Figyelt kérdés
Kata vagyok 6.5 hónapos terhes kisfiút várok amit már nagyon ,de nagyon. Sajnos ő későn jött össze most vagyok 37 és félek nem e lesznek később ebből bajok én végettem. De nem is ez a lényeg hanem ,hogy BABA ruhákat játékokat stb már elkezdhetek venn?? Mert ismerőseim azt mondták ,ne vásárolj korán mert elmehet a baba vagy ilyesmi! Köszi
2014. okt. 16. 13:40
 1/6 anonim ***** válasza:

ezen az alapon a szuleskor is lehet barmi komplikacio.. ne gondolkodj negativan!.az elso 12het az amikor bizonytalanabb a terhesseg, elvezd ki ezeket a honapokat, vasarolj, rendezgesd a szobajat, pakolgasd a dolgait, nagy elmeny!:)

sok boldogsagot

2014. okt. 16. 13:46
 2/6 anonim ***** válasza:

Szia. A korod végett ne aggódj van aki sokkal később vállal gyereket.és minden renben.

sztem lassan elkezdhetsz venni ruhákat játékokat. Már ha meg is születne jó esélyei lennének. De időben fog jönni nyugi. Én 8 hónaposan mostam vasaltam a ruhákat. Anyósom már az elejétől kezdve vásárolta a ruhákat. Most 1 éves a kislányom. Ez amugy csak babona. Bár én sem vásároltam a 24 hét elött.

2014. okt. 16. 13:47
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek aki eddig válaszolt!
2014. okt. 16. 13:58
 4/6 Lencsibaba0121 ***** válasza:
Szerintem nyugodtan vásárolhatsz már! Annyi minden kell a kicsinek és nem biztos, hogy 1-2 hét alatt be tudod szerezni (és nem csak a pénz miatt). Én az első kisruhát aznap vettem meg, amikor pozitívat teszteltem. És azért 6,5 hónapos terhesség már nem túl gyakran szakad meg! A korod miatt ne aggódj! :) Boldog babavárást és jó vásárlást! :D
2014. okt. 16. 14:04
 5/6 anonim ***** válasza:
Szia, én 35,5 és 36,5 évesen szültem -most egy éves a pici. Ne aggódj, élj egészségesen és vidáman, mozogj ami jólesik. Mi rengeteg ruhát kaptunk, így vásárolni nem kellett - de én is rendezgettem és beszereztem pár dolgot már a 6-7.hónaptól. Kiságyat, szobát 8.hónapban már összeraktuk. (szopis melltartó, mellszívó, betétek vásárlása? én is megtettem és nem tudtam szoptatni... felesleges volt). Túl sok mindent nem érdemes vásárolni,mert a látogatóktól főleg játékot fogtok kapni. Látogasd végig a barátnőidet, olvass sokat mert egy ideig ilyenekre nem lesz időd, esetleg menjetek el vhová kettesben amíg lehet. Jó babavárást!
2014. okt. 16. 20:48
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek!

Nagyon aranyosak vagytok ,köszönöm!

És ,ár vettem egy-két dolgot ! :)

2014. okt. 20. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!