Milyen és mekkora ruhákat vegyek a februárban születendő első lányomnak?
Figyelt kérdés
Lassan el szeretnék kezdeni vásárolgatni de tanácstalan vagyok hogy hanyas méretig érdemes előre bevásárolni.És hogy miből mennyit...2014. okt. 15. 08:41
11/15 A kérdező kommentje:
Én is írok /írtam egy kisebb listát hogy mi is kellesz ,megpróbálok több helyre is elmenni hol milyen árak vannak.Overálból szerintem elég lesz az 56-os mivel februárba lesz meg remélhetőleg ,így nem sokáig fogja hordani
2014. okt. 15. 12:58
12/15 anonim válasza:
9-es vagyok!
Köszi 10-es! :)
Én is gondoltam, hogy elveszne benne. Akkor 56-os overallt veszek.
13/15 anonim válasza:
en iden februarban szultem.es nagy babat josoltak.vegul 3740gramm es 56cm lett.mndenki mondta h az 56os kicsi lesz hat az elso ket hetben meg az is logott rajta.plane a h&m es ruhak.azok alapbol picit nagyobbak.nalunk a hazban kozponti futes van igy olyan 23-24fok van.hosszu ujju body es kis talpas nadrag volt rajta altalaban.vagy rovid ujju body es rugi.plusz kis takaro.bundazsakot nem vettunk(tavasz volt szinte febr vegen szuletett)meg ha ugy alamul barmikor el lehet menni venni.pluss overbol volt neki 2-3 kb.sapi ami vastagabb(ezt mar a pocakomban kinotte):-)mi filurdes utan a lakasban is tettunk ra kis vekony sapkat.zoknit is vettunk de a csopp labara nem tudtuk raadni mondegyik nagy volt.bezzeg most 8honaposan 20as laba van.:-)rengeteg kisruhank van bedobozolva de a mai napig nem latom be hogy nem kell annyi,mert kinovi mielott raadhatnank.volt par pulcsija.plusz csini elmenos rucik.(mintha az ember olyan sokat csavarogna az elejen:-D)mi sgerettuk a kocsicipot is.vagy tutyi ki hogy hivja.torolkozo 3db,textilpelus 20db.hirtelen ennyi jutott eszembe.ha ajanlhatok boltot akkor h&m,c&a,tesco.mi altalaban ezekben vasarolunk.
14/15 A kérdező kommentje:
most voltam a tescoban és pár dolgot olcsón,akciós áron ki lehet fogni,érdemes benézni :)
2014. okt. 18. 09:26
15/15 anonim válasza:
Nekem idén februárban született a kislányom, 56-62-es ruhákat vettünk, erre megszületett 49 centivel, szóval apuka ment gyorsan venni pár 50eset mert nagyobbat nem lehetett ráadni úgy lógott rajta. Volt egy vastag overálunk 0-3 hónapos, azt sem hordta, mert konkrétan elveszett benne. Szerencsére nem is kellett mert nem volt olyan hideg idő. Pici babának a legpraktikusabb a body, rugival. Ha nagyobb lesz akkor majd lehet nadrágot, zoknit, pulcsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!