Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Február közepén születendő...

Február közepén születendő gyerekednek vennél téli overált?

Figyelt kérdés
Miben hoznád haza? Arra a kb. 2 hétre érdemes téli ruhákat megvenni?
2014. aug. 27. 11:42
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Vigye ki apuka a babát sétizni :) nekem párom vitte 10ből 8 alkalommal mondjuk nem azert mert nehéz szülés em volt sőtt :) csak addig en csináltam a dolgom :)

Nekem novemberi a lányom mi vettünk neki nyilván , de ha februárban született volna akkor is vettem volna :)

2014. aug. 27. 17:32
 12/14 anonim ***** válasza:

Attól, hogy az ismerődöd esetében mi volt, nem jelent semmit. Én el tudtam menni pár nap múlva kicsit sétálni.

Illetve igaza van az utolsónak. Ha neked nehezedre esik, más is kiviheti sétálni a kicsit. Semmiképp nem ülnék bent vele a lakásban 6 héten keresztül. Ha más nem, a ház elé leviszed, de csak kell neki a levegő.

2014. aug. 27. 17:57
 13/14 anonim ***** válasza:
Ooo mi aprilisban mar hevizen pihentunk a babaval:-)-szinten egy februari anyuka- nem kell sok teli ruha mert hipp hopp kinovi de azert 1-2melegebb darab jol jon.
2014. aug. 27. 20:40
 14/14 anonim ***** válasza:
igen venék ,használtat illetve mivel jan-februárban leárazások is vanak mindenhol igy olcsoben vehetsz neki melegg ruhát . és miért te 6 hétig bent tartod majd a lakásban ? nem mész sétálni vele hamarabb ?
2014. aug. 28. 09:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!