Harisnyavásárlás nagyon vékony három évesnek hol érdemes? Ami nem bő neki?
Figyelt kérdés
F&F, Aldi, Lidl - mindnek vagy alapból nagyon bő a dereka, feneke vagy az lesz az első mosás után. Szó szerint lóg rajta mind. Lányom 98 cm és 11 kg, akinek van tapasztalata, hol lehet harisnyát venni ekkora gyereknek, mindegy, h. üzlet vagy netes, segítsen!!!2014. aug. 15. 13:52
1/2 anonim válasza:
H&M, Zara. Az én kislányom ugyan még csak két éves, 95 cm, és tavasszal még csak 11.5 kg volt, itt mindig találtunk jókat. Ruhákat is innen veszünk neki, próbáld meg. Amúgy most ő már 13 kg a 95 cm-hez, és még most is jó rá a legtöbb harisnyája (ma reggel hűvös volt, ráadtam, tökéletes volt).
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi, meg fogom nézni. Most eszembe jutott, hogy volt H&M harink régen, és az elég jó volt....
Most láttam, hogy mennyi szép harisnya van a Lidlben akciós, és szomorkodtam, hogy nem tudok olyat venni neki
2014. aug. 15. 14:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!